Levering i dit område
Vælg postnr: {{postalCode}}
Lagerstatus i din forretning
{{favoriteStoreName}} {{favoriteStoresNames}} Vælg forretning
{{error.Id}}
{{error.Date}}

Vi bygger fremtiden ved at hjælpe andre med at bygge deres!

STARK er Danmarks største forhandler og distributør af byggematerialer med forretninger i hele Danmark og i Grønland.

STARK tilbyder en lang række services til både entreprenører og professionelle håndværkere og beskæftiger cirka 2.500 medarbejdere fordelt på flere end 80 forretninger over hele landet.

Hver dag arbejder vores kunder hårdt for at bygge andres menneskers fremtid – så derfor arbejder vi hårdt hver dag for at bygge deres.

Indkøb internationalt – værdi lokalt

I Nordeuropa er vi 11.700 medarbejdere, der arbejder i 485 afdelinger i Danmark, Tyskland, Sverige, Finland, Norge og Østrig.

Vi er din lokale byggepartner. Vi hjælper hinanden med faglig indsigt og produktkendskab, så vi kan give dig professionel rådgivning.

Vores fælles styrke gør det muligt at købe ind internationalt, så du kan levere værdi lokalt.

Oven i det sikrer vores effektive logistik, at du får de rigtige produkter til tiden - præcis hvor, hvornår og hvordan du har brug for dem.

Bedre løsninger for dig og hele verden

Vi har bygget på tillid siden 1896 og har overvundet udfordringer og været pionerer for vores industri i mere end 125 år. Det fortsætter vi med.

I dag kræver klimaudfordringer vores opmærksomhed, samtidig med at vi lytter til dig og er opmærksomme på verden omkring os.

Baseret på ordentlighed, passion og stolthed, står vi sammen, deler ambitioner og går gerne den ekstra mil for at nå vores mål. Det er der brug for, når vi skal finde bedre løsninger - både for dig og hele verden.

Uanset om du designer, bygger eller renoverer, vil vi udruste og hjælpe dig til at sætte standarden for de opgaver, som du udfører.

Vores vision er at blive branchens foretrukne byggepartner

Vi vil yde branchens bedste service. Derfor giver vi dette løfte: Vi bygger fremtiden på tillid!

Det gør vi ved hver dag at leve efter vores tre værdier: