Vælg postnr: {{postalCode}}
{{favoriteStoreName}} {{favoriteStoresNames}} Vælg forretning
{{error.Id}}
{{error.Date}}

Elever og uddannelse

Hos STARK tager vi ansvar for at uddanne nye medarbejdere til byggebranchen. Hvert år søger vi elever til vores forretninger over hele landet, hvor de får en toårig handelsuddannelse med speciale i bl.a. træ og byggematerialer eller værktøj og værktøjsmaskiner.

Vi tilbyder også uddannelser på 2,5 år med speciale i lager, logistik og transport. Derudover har vi vejgodschaufføruddannelsen, hvor vores elever på 2,5 år får en uddannelse som faglært godschauffør. Uddannelserne veksler mellem praktik i vores STARK-forretninger og skoleophold.

Læs meget mere om uddannelse hos STARK her.

Samarbejde med uddannelsesinstitutioner

Udover vores elevuddannelser arbejder vi også sammen med uddannelsesinstitutioner for at udbrede vores viden om byggebranchen til de studerende. Det kan være i form af oplæg, som sparringspartnere eller gennem projekter.

Vi arbejder bl.a. sammen med en række tekniske skoler, hvor vi løbende deler vores viden gennem oplæg og som sparringspartner på deres skoleprojekter.

Uddannelse af vores medarbejdere

Vi uddanner løbende vores medarbejdere, så de er klædt på med den seneste viden inden for materialer, lovgivning og byggebranchen som helhed.

Et af vores uddannelsesprojekter er vores bæredygtighedsambassadøruddannelse. Her uddanner vi løbende sælgere fra vores forretninger, så de kan vejlede vores kunder i at bygge mere miljøvenligt.

Læs mere om vores bæredygtighedsambassadører her.

Uddannelse af vores kunder

Vi har også fokus på at klæde vores kunder godt på til deres arbejde. Derfor tilbyder vi løbende fyraftensmøder og kurser, hvor vores kunder kan blive opdateret på den seneste viden om aktuelle emner inden for byggebranchen.

Viden til vores kunder om mere miljøvenligt byggeri, og de mange regler de skal holde styr på, står også højt på vores dagsorden. Derfor holder vi dialogmøder, hvor vi inviterer vores kunder ind til en snak om et grønnere byggeri set fra kundernes hverdag.