Levering i dit område
Vælg postnr: {{postalCode}}
Lagerstatus i din forretning
{{favoriteStoreName}} {{favoriteStoresNames}} Vælg forretning
{{error.Id}}
{{error.Date}}

Diversitet

Diversitet har et stort fokus hos STARK. STARK Danmark har skrevet under på Dansk Industris Gender Diversity Pledge. Og i marts 2022 var vi med til at stifte Foreningen Byggeriets Diversitetsdag.

”Alle undersøgelser viser, at diversitet og forskellighed i virksomhederne giver bedre arbejdsmiljø og resultater. Diversitet er simpelthen godt for forretningen, så det kan næsten kun gå for langsomt med at skabe en mere ligelig fordeling mellem kønnene. Det gælder ikke mindst i vores egen byggebranche, hvor blot 10 procent af arbejdsstyrken og endnu færre i ledelseslagene er kvinder. Her er virkelig brug for forandring”, siger adm. direktør i STARK Danmark Britta Korre Stenholt. 

Projekter 

Gender Diversity Pledge

Der er brug for mere diversitet og flere kvinder i erhvervslivet. Især byggebranchen halter bagefter, og derfor har vi tilsluttet os Dansk Industris Gender Diversity Pledge med 16 principper for at fremme kønsdiversitet på arbejdspladserne.

Foreningen Byggeriet Diversitetsdag 

Ambercon, Arkil, CG Jensen og STARK fandt i 2020 sammen om en fælles mission for at sikre en langt højere grad af diversitet i bygge- og anlægsbranchen. Et af midlerne er konferencen Byggeriets Diversitetsdag, der blev afholdt første gang maj 2022. 

Danish Diversity Awards

STARK er stolt sponsor af Danish Diversity Awards, der hylder personer og virksomheder, der skaber arbejdspladser, hvor der er plads til alle på tværs af køn, alder, kulturel baggrund og personlighed. Goodtalks og Dansk Industri (DI) står bag prisuddelingen. 

Boss Ladies – STARK Fonden

STARK Fonden har givet støtte til udvikling og implementering af Boss Ladies Talentprogram - et talentprogram for unge kvindelige lærlinge og svende indenfor bygge, anlæg og installation. Læs mere om Boss Ladies her. 

Kvinder i byggeriet – fokus på arbejdstøj til kvinder

Flere og flere kvinder har brug for arbejdstøj i jobbet som maler, tømrer eller murer. Men det kan være en udfordring at finde arbejdstøj til kvinder, der arbejder i traditionelle mandefag. Det vil vi gøre noget ved hos STARK. Læs mere her.