Vælg postnr: {{postalCode}}
{{favoriteStoreName}} {{favoriteStoresNames}} Vælg forretning
{{error.Id}}
{{error.Date}}

Sociale projekter

Hos STARK har vi fokus på mennesker og samfundet omkring os. Derfor indgår vores STARK-forretninger i Danmark og Grønland i et hav af sociale projekter lokalt.

Læs bl.a. om STARK Helsingør, der hjælper praktikanter henvist fra kommunen, til at finde vej tilbage til arbejdsmarkedet.

Sociale projekter gennem GENTRÆ

Gennem vores projekt GENTRÆ har vi også fokus på det sociale aspekt. Her hjælper unge på kanten af arbejdsmarkedet med at forarbejde og forvandle det indsamlede træ fra byggepladserne til nye ting. Træet bliver bl.a. lavet om til stole, uglekasser og gangbroer, der bliver solgt tilbage til STARKs kunder.

Læs mere om GENBRO-projektet her. 

Samarbejdspartner: Comeback

To af vores samarbejdspartnere i GENTRÆ-projektet er Comeback og TAMU.

Comeback Aarhus er et samarbejde med Magistraten for Sociale forhold og Beskæftigelse, Aarhus Kommune, omkring unge på kant med sig selv og det omgivende samfund. Virksomheden er specialiseret i at hjælpe marginaliserede unge mænd i alderen 16-35 år til at tage ansvar for egen udvikling. Læs mere om Comeback her.

Sammen med en række af vores kunder har unge fra Comeback bl.a. lavet gangbroer af indsamlet træ fra GENTRÆ-projektet. 

Samarbejdspartner: TAMU

TAMU er en arbejdsmarkedsuddannelse for 18-30-årige unge, der på grund af personlige og sociale vanskeligheder ikke har tilknytning til arbejdsmarkedet eller er under uddannelse. Der er TAMU-afdelinger i Odense, Storkøbenhavn, Vitskøl i Vesthimmerland, Vordingborg, Aalborg og Aarhus.

Sammen med en række af vores kunder har unge fra TAMU bl.a. lavet stole og uglekasser af indsamlet træ fra GENTRÆ-projektet. Læs bl.a. om samarbejdet mellem Enemærke & Petersen, TAMU og Comeback i forbindelse med renoveringen af Åhaven i Odense.

Læs også om, hvordan vi ønsker at hjælpe vores kunder i gang med endnu flere sociale partnerskaber.