Arbejdstøj: Sådan fik vi store besparelser på tøjbudgettet 

Hos TS Stilladsmontage i Herfølge skal godt 50 medarbejdere klædes godt på til en fysisk krævende arbejdsdag. Tidligere stod Amandah Brumfield, Arbejdsmiljø og HR, for at bestille arbejdstøjet til de mange medarbejdere. Men fra årsskiftet 2023 kunne medarbejderne selv bestille deres arbejdstøj online gennem STARKs Tøjwebshop.

Med tøjwebshoppen kan TS Stilladsmontage selv bestemme sortimentet, som medarbejderne kan vælge imellem. Samtidig kan medarbejderne bestille netop de sko, bukser og trøjer, der passer til den enkelte, i det antal de skal bruge. Det giver en stor besparelse på tøjbudgettet, fortæller Amandah Brumfield.

- Vi har halveret vores tøjforbrug og tøjbudget, fordi vi har meget mere styring med indkøb og lager. Før havde vi et stort lager med tøj, fordi vi havde brug for at have mange størrelser liggende klar. Det behøver vi ikke længere, tilføjer hun.

Fast budget på tøjindkøb

Formålet med STARKs Tøjwebshop er, at det skal være simpelt og hurtigt for kunderne at bestille det rette arbejdstøj. Ved at sætte tøjindkøbet i faste rammer, kan du som kunde ikke kun spare penge i tøjbudgettet. Du kan også sørge for, at alle dine medarbejdere har det look og udtryk, du ønsker.

- Hvis der ikke er en fast styring af tøjindkøbet, kan du risikere, at dine medarbejdere bare køber det, de synes, er fedt og smart, men som ikke nødvendigvis er det tøj, din virksomhed får den bedste pris på. Det kan også være, at medarbejderne bliver fristet til at købe noget tøj, som ikke passer ind i det look, du gerne vil have i virksomhed. Med STARK Tøjshop vælger du sortimentet og budgettet, så du inden året starter ved, hvad du kommer til at bruge på arbejdstøj det kommende år, siger Janne Pedersen, digital specialist, der står for at drive STARKs Tøjwebshop.

Læs også Sådan sparer vi tid på indkøb af arbejdstøj

Nemt indkøb af arbejdstøj hos STARK

STARK har et stort udvalg af arbejdstøj og profiltøj. Hvis du er interesseret i at høre mere om STARKs Tøjwebshop, kan du kontakte en sælger i din foretrukne STARK-forretning.
 

 

Maj 2023