Derfor faldt valget på RAWs mørtel

Når man skal omfuge mere end 16.500 m2 eksisterende murværk og udskifte hele 56.000 sten med farvespil, er valget af den rette mørtel afgørende. Det var netop denne udfordring, som murermestrene Ries og Pedersen stod over for i forbindelse med renoveringen af et boligområde i Esbjerg. De fandt den perfekte løsning i RAW-mørtlen.

Efter et omfattende testforløb, hvor mørtlen fra RAW blev sammenlignet med en konkurrerende mørtel, blev det klart, at RAW-mørtlen var det ideelle valg. Med dens unikke egenskaber kunne den levere ensartede resultater, samtidig med at den var let at arbejde med. Det var afgørende for valget og for det vellykkede resultat. 

- Når vi skal omfuge 16.500 m2 og skifte over 50.000 sten, stiller det store krav til materialerne – og RAW-mørtlen havde de rigtige kvaliteter. Den er generelt nem og mere lind at arbejde med. Det betyder, at vores murere nemmere kan arbejde med mørtlen og i sidste ende sikre et godt resultat, fortæller entrepriseleder i Ries og Pedersen, Kian Bech Pedersen.

Tilgængelig i alle forretninger

Med RAW som STARKs eget mærke kan du som kunde være sikker på, at kvaliteten er helt i top. Det bekræfter Henrik Bundgaard Nielsen, Category Manager hos STARK: 

- Som markedsleder er vi forpligtet til at have gode og gennemtestede produkter på hylderne. Og det er specielt vigtigt, når vores eget navn står på det. Så skal det være i orden. RAW-mørtlen er udviklet og testet i samarbejde med vores murer-kunder, så den lever op til deres høje krav.

RAW-mørtlen er i STARKs basissortiment, så uanset hvilken STARK-forretning du besøger, har vi den på hylden. Se vores mørtelsortiment fra RAW her, eller besøg din nærmeste STARK.