Forny facaden og spar på varmeregningen

Står du overfor en renovering af facaden, er udvendig efterisolering en mulighed, der er værd at overveje. Med Skalflex Facadeisolering opnår du et komplet facadesystem til effektiv energirenovering, samtidig med at facaden fornyes og moderniseres.

Skalflex Facadeisolering er win-win for dig som boligejer, da boligens varmetab reduceres, samtidig med at huset får en flot og tidløs facade – i én og samme løsning.

Især ved ældre boliger med ringe isolering kan man opnå en mærkbar forbedring af isoleringsevnen og derved en markant besparelse på varmeregningen ved at efterisolere facaden.

Systemet er velegnet til komplet facaderenovering, men også til nybyg og til efterisolering af bygningsafsnit, eksempelvis gavle og sokler.

Fordele ved udvendig isolering

Med Skalflex Facadeisolering beklædes hele facaden med pudsbærende isolering, der til sidst finpudses med en vejrbestandig slutpuds, så facaden fremstår med en flot og tidløs finish.

Typiske kuldebroer, som ikke forsvinder ved indvendig isolering – for eksempel ud for skillevægge og etageadskillelser - dækkes af udvendig isolering.

Da al arbejdet foregår udendørs, medfører det ikke gener indendørs i form af flytning af radiatorer m.m. Udvendig isolering optager samtidig ikke værdifuldt boligareal.

Anvendelse

Skalflex Facadeisolering er velegnet til helårshuse, men også til om- og tilbygninger, fritidshuse m.m., blot underlaget er mineralsk, fast og strukturelt sundt.

Systemet råder desuden over en lang række detaljeløsninger, så det kan anvendes på langt de fleste bygningskonstruktioner.

Sådan gør du

  • Pudsbærende stenuldsisolering fastgøres med klæb og dybler udvendig på facaden.
  • Derefter pudses isoleringen med den fleksible Skaltherm Grundpuds, som samtidig ilægges Skalflex Armeringsnet.
  • Til sidst afsluttes facaden med en vejrbestandig tyndpuds.

Til Skalflex Facadeisolering kan anvendes tre forskellige typer slutpuds, som leveres i en stor farvepalette. Der er således rig mulighed for at vælge en finish på facaden, der passer til både husets arkitektur, omgivelser og personlig smag.

Stenuldsisolering og de cementbaserede produkter sikrer, at facaden forbliver diffusionsåben, så den stadig kan ’ånde’ og dermed bidrage et godt og sundt indeklima.

Skalflex Facadeisolering er et gennemtestet, brandsikkert og godkendt facadesystem.

Fordele for dig som husejer:

  • Besparelse på varmeregningen
  • Træk og kuldebroer forsvinder
  • Modernisering af facaden
  • Sundt indeklima
  • Minimale indendørs gener i forbindelse med udførelsen
  • Ingen reducering af boligareal
  • Stor service og support fra Skalflex både til dig og din håndværker – helt gratis

Kig ind i din lokale STARK, hvis du vil vide mere om Skalflex Facadeisolering. Vi bestiller produkterne hjem til dig og står klar med hjælp og vejledning.

April 2020