Pergo-vinylgulve: Æstetik, komfort og livslang holdbarhed

Pergo Rigid-vinylgulve forener komfort, elegant design og enestående slidstyrke med skandinavisk enkelhed og kvalitet. Her finder du en bred vifte af designs, fra bløde gulvtæppe-decorer til kølige Terrazzo-stenfliser og varmt egetræslook.

Komfort og slidstyrke

Når du vælger et Rigid-vinylgulv til dit hjem, får du et gulv, der er behageligt at gå på og stærkt med en imponerende modstandsdygtighed over for slid og ridser. Samtidig bidrager gulvets akustiske lag i kernen en behagelig akustik i rummet. 

Vandafvisende og smukke 

Alle Pergo Rigid-vinylgulve er udstyret med AquaSafe-teknologi, der skaber en 100% vandtæt overflade, hvilket betyder, at du aldrig behøver bekymre dig om vandskader. Med en naturlig følelse og mat overflade, forbliver gulvet smukt i årevis. 

Hurtig og nem montering

Et Rigid-vinylgulv er nemt at lægge takket være Uniclic® og Unizip®-kliksystemerne. De leveres også med påsat underlag, hvilket sparer dig for tid og arbejde. Det gør samtidig gulvet ideelt renoveringer med lette ujævne undergulve.

Kort sagt: Er du på udkig efter et gulv, der kombinerer æstetik, komfort og slidstyrke, samtidig med at det er nemt at lægge, så finder du svaret her.  

Køb hos STARK og få den rette rådgivning

Du finder Pergo-vinylgulve i STARK, hvor vores kompetente medarbejdere står klar til at hjælpe dig med at vælge det helt rigtige gulv til dit hjem. Vi har et bredt udvalg af Pergo-gulve, der passer til enhver smag og behov.