Gulvkoncept med professionel rådgivning

Hos STARK ønsker vi at gøre det så nemt som muligt for dig at vælge lige præcis det gulv, du ønsker. 

Vi har markedets største udvalg inden for trægulve. Hver forretning har en gulvudstilling, så kan du hente inspiration og finde den rigtige løsning til netop dine behov.

Samtidig har vi gulvspecialister ansat, der kan give dig professionel rådgivning omkring alle typer af trægulve.

Mange håndværkere kommer ind sammen med deres kunder og bruger vores udstillinger til at hente inspiration. Og du er mere end velkommen til at gøre det samme.

Markedets største udvalg af gulve

Gulvet er afgørende for det samlede indtryk af en bygnings indre. Det markerer rummets stil og er med til at understøtte bygningens samlede designlinje og karakter.

STARK lagerfører mere end 100 forskellige varianter i trægulve og kan levere til en privatadresse eller byggepladsen inden for få dage, så du undgår ventetid.

Udvalget spænder lige fra eksklusive og massive plankegulve i førsteklasses kvalitet til prisstærke laminatgulve, der giver høj værdi for pengene. 

Det skal være nemt

Vores gulvkoncept er en del af et overordnet servicekoncept, der handler om at gøre det så nemt for dig som overhovedet muligt.

Det er hurtigt at overskue mulighederne, så du med det samme kan få den service,  har brug for, hvad enten vi taler om rådgivning om sortimentet, anvendelse og vedligeholdelse – vi er til rådighed i alle dele af byggeprocessen.

Få gulvprøver med hjem

I gulvudstillingerne i de lokale STARK-forretninger kan du hente inspiration og opleve de mange forskellige gulve i ro og mag.

Mange mennesker skal dog have god tid til at træffe det helt rigtige valg. Derfor giver STARK mulighed for at låne gulvprøver med hjem for at se, hvordan gulvene passer til omgivelserne hjemme hos dig.

Vi tilbyder et fuldt sortiment af prøver til at tage med hjem, så du kan vælge præcis den gulvtype, der passer til rummets interiør og udtryk.

Få hjælp til dit nye gulv i STARK

Har du brug for hjælp til at vælge det helt rigtige gulv, står vi klar til at hjælpe dig med professionel rådgivning.

Vi kender de professionelle, og kan du ikke klare opgaven selv, peger vi dig gerne i retning af en lokal håndværker.

Besøg os i din lokale STARK, og kom godt i gang med dit gulvprojekt.

 

Juni 2020