Byg træterrasser uden synlige skruer

Skal du bygge træterrasser for dine kunder? Undgå synlige skruer og få et flottere resultat med monteringsværktøjet Eurotec 50X. Vi guider dig her til, hvordan du bruger værktøjet.

Eurotec 50X

Når du har styr på fundamentet for terrassen, skal du have skruet terrassebrædderne på. For at få et ensartet resultat kan du med fordel bruge monteringsværktøjet Eurotec 50X, der anbefales til f.eks trykimprægneret træ, brun-imprægneret træ, fyr, douglas, termotræ/varmebehandlet træ og gran. Spørg i STARK, om terrassebrædderne er egnede til denne form for fastgørelse. 

Med Eurotec 50X kan du montere terrassebrædderne uden nogen synlige skruehoveder på terrassens overflade. Skruerne bliver skruet jævnt ind med en vinkel på 50 grader på grund af de angivne fastgørelsespunkter. Den sikrer desuden en ensartet afstand på 6 mm mellem de enkelte brædder.

Se videoen nedenfor, hvor vi viser, hvordan du bruger de justérbare fødder og boreværktøjet.

Vi hjælper dig godt i gang med terrasseopgaven

Hos STARK finder du et stort udvalg inden for alt, du skal bruge, når du bygger terrasser. Du kan bl.a. se vores udvalg af værktøj fra Eurotec til at gøre monteringen af terrassen nemmere her.

Har du brug for hjælp til at vælge det bedste træ og det rigtige værktøj, står vi klar til at hjælpe dig med professionel rådgivning.August 2022