Skab en spændende have med betonklinker

Fliser og belægningssten giver liv og form til din have, og selvom farven er grå, så kan den sagtens give din have masser af liv. Du kan fx blande forskellige materialer, størrelser og former for at få et mere spændende udtryk. På den måde kan du markere små rum i din have og skabe en anderledes haveoplevelse.

IBF Betonklinke M23

IBF Betonklinke M23 giver et væld af anvendelsesmuligheder. Betonklinken kan anvendes til arealer som gangstier og terrasseområder, men er også anvendelig på belægninger med let trafik og kan derfor lægges i indkørsler med personbilstrafik (max 3500 kg). Klinken har fugeknaster på én langside og begge ender, og kan derfor anvendes som rulleskifte i niveau.

IBF Betonklinke M23 har teglklinkens levende udseende og betonens fordele, hvilket giver stor ensartethed og nøjagtighed i overflade og kanter. Den skarpkantede klinke giver et strømlinet og æstetik flot resultat på den færdige belægning. Desuden opnås en meget jævn og rengøringsvenlig belægning.

Farvevarianten Mokka Teglmix giver et smuk farvespil i rolige jordfarver.

Din professionelle anlægsgartner kan hjælpe med valg af læggemønster, der kan give belægningens overflade et ekstra dynamisk og flot spil. Betonklinke M23 kan bl.a. lægges i det moderne sildebensmønster – et flot klassisk læggemønster.

Spørg i STARK 

Besøg os i din lokale STARK, og kom godt i gang med dit projekt. Her finder du et stort udvalg inden for belægningssten til din terrasse. Har du brug for hjælp til at vælge de rigtige sten og fliser til dit projekt, står vi klar til at hjælpe dig med professionel rådgivning.

Vi kender de professionelle, og kan du ikke klare opgaven selv, peger vi dig gerne i retning af en lokal anlægsgartner.