Grib tendensen og anlæg en have med fliser i store formater

En klar tendens lige nu er fliser i store formater, der giver spændende visuelle muligheder - og først og fremmest et roligere og enklere look.

Det er sværere selv at håndtere de helt store fliser, men med hjælp fra en professionel anlægsgartner, kan du opnå et flot resultat med fliser i storformat. Tag fat i din anlægsgartner, der har maskiner til løft af fliser, så tunge, manuelle løft undgås.

Soldaterfliser er til dig, der vil have et stilsikkert og minimalistisk udseende udtrykt i betonen, som den er. En, ikke helt uvæsentlig, sidegevinst ved de store fliser er et samlet mindre fugeareal og dermed et mindre areal for ukrudt at vokse i. Flisen er god til at markere ganglinjer og til indramning af arealer med andre flisetyper.

Brug f.eks. Soldaterflisen i formatet 45 x 90 cm og læg flisen hele vejen rundt om huset eller som en flot gangsti i havens græsarel. Du kan også bruge fliserne på terrasse og indkørsel - f.eks. i et halvforbandt læggemønster.

Med Soldaterfliser får du et roligt og enkelt udseende på terrassen, gangstien eller i indkørslen. Soldaterfliserne har brede anvendelsesmuligheder. Ønsker du at anvende Soldaterflisen til indkørslen med personbilstrafik (max 3500 kg), anbefales vi en flisetykkelse på 10 cm. 

Flot 2-Lagsbeton

For at opretholde den kendte IBF-kvalitet, udføres der løbende en omhyggelig kontrol for at sikre, at produktstandardens krav overholdes. Soldaterfliser støbes med to lag; dels en grov beton i bunden og en fin beton i overfladen, som giver en tæt og fin overflade. Det betyder også, at fliserne er mindre tilbøjelige til at fastholde snavs og smuds. 
Kom ned i din lokale STARK og se forskellen på den almindelige fliseoverflade og 2-Lagsbeton. 

Kig forbi din lokale STARK 

Besøg os i din lokale STARK, og kom godt i gang med dit projekt. Her finder du et stort udvalg inden for belægningssten til din terrasse. Har du brug for hjælp til at vælge de rigtige sten og fliser til dit projekt, står vi klar til at hjælpe dig med professionel rådgivning.

Vi kender de professionelle, og kan du ikke klare opgaven selv, peger vi dig gerne i retning af en lokal anlægsgartner.