TJEP QUICK-FAST® - skjult og hurtig montage af træterrasser

Skal terrasseprojektet gå tjept, er TJEP QUICK-FAST® et rigtigt godt valg. Det nye montagesystem fra TJEP gør skjult montage af træterrasser nemt og hurtigt.

Træ og træterrasser er i stigende grad efterspurgt. Derfor har KYOCERA UNIMERCO Fastening udviklet TJEP QUICK-FAST®. Montering med TJEP QUICK-FAST® er hurtigt og nemt, og efterlader en glat overflade uden synlige brud på overfladen. Her får du et flottere resultat og undgår sorte ringe, revner og vandfælder omkring søm- og skruehoveder som kendes fra konventionelle montagemetoder.

Fordele ved TJEP QUICK-FAST®

  1. Et flottere resultat med skjult montage af terrassebrædder 
  2. Markant hurtigere montage end andre montagemetoder
  3. Ingen brud på overfladen – undgå sorte ringe, revner og vandfælder

Det nye montagesystem anbefales kun til bløde træsorter (nåletræ) – fx trykimprægneret træ, brunimprægneret træ, fyr, douglas, termotræ/varmebehandlet træ og gran (densitet mindre end 700 kg/m3) og fugtindholdet i træet må max være på 18%.

Køb TJEP QUICK-FAST® her

Nemt og hurtigt at bruge

Det er nemt og enkelt at montere TJEP QUICK-FAST® på din TJEP PQZ 64 klammepistol eller TJEP PQZ 75 GAS klammepistol. Systemet gør det muligt at arbejde langt hurtigere, og på den måde sparer man tid. Det er udviklet i samarbejde med professionelle brugere og tilbagemeldingerne er meget positive: TJEP QUICK-FAST® resulterer i langt hurtigere montering i forhold til flere andre alternativer for skjult montage - se i videoen nederst på siden, hvor hurtigt det går. Det enkle og brugervenlige system gør, at montagesystemet kan bruges af både professionelle og gør-det-selv-folk. Se her, hvordan du monterer TJEP QUICK-FAST® på din TJEP PQZ 64 klammepistol. 

Korrekt og ensartet afstand hver gang

TJEP har udviklet afstandsstykket TJEP UNI-SPACE®, der sikrer korrekt og ensartet afstand mellem terrassebrædderne. Dermed er du sikret et kvalitetsprodukt, der følger de gængse anbefalinger. Afstandsstykket er med til at gøre det enkelt og nemt at bygge en terrasse. Samtidig er TJEP UNI-SPACE produceret i genbrugsplast af hensyn til miljøet.    

Fakta

TJEP udvikles af KYOCERA UNIMERCO Fastening A/S, der gennem mere end 50 år har udvalgt og udviklet nogle af de mest effektive og brugervenlige værktøjer til befæstelse. Et tæt samarbejde mellem TJEP og brugeren sikrer professionel rådgivning om de enkelte produkter, tilbehør, anvendelse og vedligehold. TJEP tilbyder et komplet program af fastener – søm, klammer, stifter og dykker – til TJEP-seriens mere end 70 forskellige modeller, herunder både trykluft og gaspistoler. 

Bemærk: Undgå at skyde klammen i knaster på både terrassebrædder og strøer, da klammen derved kan krølle sammen. Få flere tips til montering her

Spørg i STARK

Kig forbi STARK, hvis du vil vide mere om TJEP QUICK-FAST® eller har spørgsmål til valg af materialer og produkter til dine opgaver. Vi står klar til at hjælpe dig.

* Patent Pending