Udnyt dagslyset og spar penge med ovenlys

Med ovenlys får du masser af fordele året rundt – lige fra mere dagslys og frisk luft til lavere varme- og elregninger. Få det hurtige overblik, så du nemt og enkelt kan komme i gang med at udnytte ovenlysets mange fordele i dit hjem. 
 
Uanset bygningens alder og størrelse er der mærkbare fordele ved installering af ovenlys. Du øger mængden af dagslys indendøre året rundt til gavn for både humør og døgnrytme.
 
Den øgede dagslysmængde mindsker varmeudgifterne i fyringssæsonen og udgifterne til kunstig belysning hele året. Bedre ventilationsmuligheder, så du får et godt indeklima med masser af frisk luft.

Optimér ovenlyset med nye kupler og fjernbetjening

Med energibesparende ovenlyskupler fra Velux får du optimalt dagslysindfald hele året. Kuplerne findes i ni forskellige størrelser helt op til 1,5 x 1,5 meter. De er specielt velegnede til nyere byggerier med taghældninger på 0-15°.
 
Flere af dem matcher størrelsen på ældre kupler, så du også kan bruge dem til enkel og hurtig renovering. 

Hos STARK har vi også en intelligent kontrolenhed til ovenlysvinduer. Med den i hånden eller på væggen indstiller du ovenlysvinduet til automatisk at åbne for at lufte ud eller køre solafskærmningen op og ned. Så behøver du ikke selv at huske på at gøre det.  

Få hele ovenlyspakken samlet fra start

Hos din lokale STARK finder du de nyeste og mest energirigtige ovenlys, så du er sikker på at få udnyttet alle fordelene.
 
Du finder desuden alle de løsninger, der er med til at gøre ovenlyset endnu mere optimalt, som f.eks. vinduesplader i natursten, dampspærrekraver, isolering og færdiglavede lysningspaneler. 

Få hjælp til dine vinduesprojekter hos STARK

Hos STARK finder du et stort udvalg inden for vinduer. Har du brug for hjælp til at vælge de rigtige vinduer og materialer, står vi klar til at hjælpe dig med professionel rådgivning.

Vi kender de professionelle, og kan du ikke klare opgaven selv, peger vi dig gerne i retning af en lokal håndværker.

Besøg os i din lokale STARK, og kom godt i gang med dit projekt.

 

Juni 2020