Byg Garanti dækker op til 150.000 kr.

Langt de fleste bygge- og vedligeholdelsesprojekter, som udføres af danske håndværkere, løses til alles tilfredshed. Men i de få tilfælde, hvor der er tale om fejl eller mangler, er Byg Garanti en ekstra tryghed for dig som private forbruger.

Gratis ordning

Byg Garanti dækker synlige håndværksmæssige fejl og mangler i tre år og skjulte håndværksmæssige fejl og mangler i 10 år. Byg Garanti er gratis for dig som privatperson, og garantien omfatter automatisk arbejde udført af medlemmer af Dansk Byggeri. Vurderer Byggeriets Ankenævn, at der er fejl eller mangler på et arbejde udført af en håndværker med Byg Garanti, dækker Byg Garanti helt op til 150.000 kr. inkl. moms.

Ordningen er populær

Byg Garanti er en populær ordning. Blandt andet viser en YouGov-undersøgelse fra april 2019, at 77 % af danske boligejere foretrækker en håndværker med Byg Garanti.

Håndværkere med Byg Garanti er lette at finde

Du skal blot gå ind på byggaranti.dk og taste ”Fag og Postnummer”. Så får du med det samme en liste over håndværkere dækket af Byg Garanti inden for det fag og det postnummer, du har indtastet.

Fakta om Byg Garanti

  • Dækker op til 150.000 kr. inkl. moms
  • Dækker synlige fejl og mangler i 3 år
  • Dækker skjulte fejl og mangler i 10 år
  • Byg Garanti er gratis
  • Læs mere på byggaranti.dk

Byg Garanti tilbydes kun af medlemmer af Dansk Byggeri

Da en virksomhed skal være medlem af Dansk Byggeri for at kunne tilbyde Byg Garanti, er du som boligejer ud over dækningssummen på 150.000 kr. inkl. moms også sikret, at virksomheden har forpligtet sig til at overholde gældende overenskomster.

Vi hjælper dig med at finde den rette håndværker

Hos STARK kender vi håndværkerne, og derfor kan vi hjælpe dig med at finde lige den håndværker, du skal bruge til dit projekt. Spørg i din lokale STARK. 

Kilde: Dansk Byggeri

September 2019