Årets farve 2023 byder på ro og optimisme

Årets farve 2023 hedder Vining Ivy og er en smuk dyb blågrøn farve, som emmer af elegance og tilfører rummet ro.

Farven er trods sit rolige udtryk kraftfuld og passer godt ind til det skandinaviske hjem, hvor den kan bruges til at understrege og fremhæve det enkle, skandinaviske møbeldesigns lyse farver, former og bløde materialer.

En farve med udtryk og karakter

Danskerne er blevet glade for at bruge farver i deres hjem, ikke mindst på væggene, hvor det er nemt at skifte farven ud, når der skal ske noget nyt i indretningen. Vining Ivy er en farve, der tilfører rummet ro og optimisme og passer perfekt ind i den farverige boligtendens.

Vining Ivy skifter karakter alt efter hvilken glansgrad, den males med. Hvis du maler med glans 2, får du et let næsten velouragtigt udtryk på væggen. Hvis du vil have den mere kraftfulde effekt fra farven, kan du male med glans 10, som vil reflektere lysindfaldet mere, og dermed vil farven synes kraftigere i sit udtryk.

Brug årets farve på møbler

Årets farve kan ikke kun bruges på væggene, men kan også bruges i en mere kreativ og legende sammenhæng ved at male et møbel af træ med den. Lad farven spille op til en anden farve på væggen som på billedet ovenfor, hvor skrivebordet er malet i Vining Ivy. På den måde får man et smukt og legende udtryk i rummet. Lad dig inspirere i din lokale STARK og leg med farverne for at finde flere forskellige vægfarver, som er flotte sammen med Vining Ivy.

Få en gratis farvetest i STARK

Er du i tvivl, om Vining Ivy passer til dit hjem? Få en gratis, selvklæbende farvetest i din lokale STARK. Vi har alt, hvad du skal bruge til dit maleprojekt og står klar til at hjælpe dig godt fra start.  

 

Kilde: Dyrup, januar 2023