Dyrup Årets Farve 2024

Årets farve 2024

Er du på udkig efter ny farveinspiration til dit hjem, der giver et varmt udtryk og samtidig er lys, let og afdæmpet? Så kan du passende lade dig inspirere af Dyrups bud på årets farve 2024.

Limitless

Årets farve 2024 fra Dyrup hedder Limitless PPG1091-3. Limitless er en praktisk og alsidig farve i en cremet nuance, der ligger i den lettere ende af farveskalaen. Den passer godt ind i den skandinaviske stil, især når den kombineres med lyse tekstiler og tilbehør samt møbler i gyldne træsorter.

Limitless fungerer flot i opholdsstuer, spisestuer og endda i soveværelset. Den er lys uden at være for bleg og udstråler en vis blødhed og varme i sit udtryk.

Dyrup Årets Farve 2024

Glansgraden har betydning for farvens udtryk

Vær opmærksom på, at valget af glansgrad kan ændre farvens udtryk. Med en lav glans, som f.eks. Dyrup Mat & Vaskbar, får farven et støvet og mat udseende. Vælger du derimod en højere glans som Dyrup Ekstra Dækkende 10, vil farven fremstå mere reflekterende og kraftig.

Med Limitless PPG1091-3 har du en alsidig farve til forskellige rum i dit hjem, der kan tilpasses efter dine ønsker og behov. 

Spørg i STARK

Har du brug for hjælp til dit maleprojekt eller rådgivning omkring valg af farve og glans, så kig forbi din lokale STARK. Vi har alt, hvad du skal bruge til projektet, og er klar til at hjælpe dig godt i gang med. 

 

Kilde: Dyrup, november 2023