Hjælp dine kunder til det rette valg af terrasse

Rådgiv dine kunder om valg af terrasse

Når du taler med dine kunder om deres kommende terrasse, kan du guide dem i forhold til størrelse, form og placering. Overvej om en stor terrasse er nødvendig, eller om flere mindre terrasser rundt omkring i haven kunne skabe en bedre atmosfære. Og tænk på terrassens funktion i forhold til sollys og læ, samt hvornår den primært vil blive brugt.

Her er fem nøgleovervejelser at diskutere med dine kunder for at sikre det rigtige valg af terrasse.:

5 overvejelser:

  • Funktion og størrelse: Skal terrassen bruges til afslapning eller skal den kunne rumme udendørs måltider med plads til gæster? Sørg for, at der er tilstrækkelig plads til at bevæge sig frit rundt mellem terrassens zoner.
  • Stil og sammenhæng: Tænk over, at terrassen skal blive en naturlig del af hus og haven og passe ind i stil og størrelse. Hvilke farvenuancer passer til huset og haven? Skal terrassen være helt plan eller skal der være flere niveauer?  Test materialevalget med konfiguratoren fra Keflico
  • Placering for solen: Tænk over hvor solen står i løbet af dagen, og placer terrassen, så man får mest muligt ud af sollystet. 
  • Privatliv: Er privatliv vigtigt, kan man overveje om terrassen skal etableres, så der ikke er direkte indkig fra naboer. Der kan evt. placeres læhegn eller buske i forbindelse med terrassen.
  • Vedligeholdelse: Hvor meget vedligehold må den nye terrasse kræve? Vælg et materiale, der passer til, hvor meget tid og energi dine kunder vil bruge på vedligeholdelse. Læs mere om valg af materialer og vedligehold. 

Læs også Guide: Træ eller komposit

Træterrasse i jatoba
Terrasse i komposit
Som professionel tømrer har du selvfølgelig også helt styr på, at terrassen skal være plan og stabil, og at der er sørget for korrekt vandafledning. 

Stabilt underlag

Et stabilt underlag får du, hvis du bruger de rigtige materialer og doserer dem rigtigt – og får stampet underlaget godt. Det går ikke at springe over og spare på omkostninger til leje af maskiner eller udgifter til stabilgrus.

En gyngende eller ujævn terrasse er et irritationsmoment i sig selv. Der er også risiko for, at der opstår store huller omkring skruerne, hvis terrassebrædderne bevæger sig, mens skruen sidder godt fast i den underliggende konstruktion.

Vandafledning

Sørg for, at terrassen har ordenligt dræning for at undgå vandansamlinger, der kan føre til råd eller skader.

Spørg i STARK

I STARK finder du alt, hvad du skal bruge for at komme godt fra start med opgaven. Kig forbi, så hjælper vi, og har du brug for sparring i forhold til valg af materialer og mængder, er vi selvfølgelig også klar til at hjælpe. 
Marts 2024

 

{{product.Name}}
Medlemspris
{{FormatedPrice(product.GrossPrice.CampaignPriceInVat * getProductMultiplier(product))}} / {{getUnit(product)}}
Pris
{{FormatedPrice(product.GrossPrice.CampaignPriceInVat * getProductMultiplier(product))}} / {{getUnit(product)}}
Tilbud
{{FormatedPrice(product.GrossPrice.CampaignPriceInVat * getProductMultiplier(product))}} / {{getUnit(product)}}
Normalpris
{{Price(product)}} / {{getUnit(product)}}
Din pris ekskl. moms
Pris
{{Price(product)}} / {{getUnit(product)}}
{{Price(product)}} / {{getUnit(product)}}
Ikke oplyst
{{FormatQuantityLabel('{0} {1} for', product.GrossPrice.CampaignQuantityNumber, getUnit(product))}} {{FormatedPrice(product.GrossPrice.CampaignPriceInVat)}}
{{FormatQuantitySavingLabel('Spar {0}',product.GrossPrice.StandardPriceInVat, product.GrossPrice.CampaignQuantityNumber, product.GrossPrice.CampaignPriceInVat)}}
Din pris
Pris
Pris skjult
Listepris ekskl. moms
{{FormatedPrice(product.GrossPrice.StandardPriceExVat * getProductMultiplier(product))}} / {{getUnit(product)}}
Ikke oplyst
Se mere