Det siger kunderne: "Det kan ikke være nemmere"

Entreprenør Leif Mogensen fra Malling har mange opgaver inden for kloakarbejde. Han handler i STARK og er især glad for fordelene i, at han kan bestille alt på én gang i én ordre og få det hele leveret samlet.

"Når jeg skal lave fundament, bliver det hele leveret ude på pladsen. Og det fungerer. Jeg bestiller bare, og så kommer varerne. Så jeg spørger ikke andre," fortæller entreprenør Leif Mogensen. 

Leveringssikkerhed og kompetent service er afgørende faktorer for Leif Mogensen. Og det er derfor, han holder fast i STARK, når han skal have leveret varer. "Det betyder meget, at det kommer til tiden, og det betyder også meget at dem, man ringer til og bestiller, ved, hvad man snakker om." Han oplever, at uanset, hvem der tager telefonen, når han ringer, får han den hjælp, han har brug for. 

Han sætter også pris på de faste chauffører, Tommy og Knud, der leverer varerne. "Nu kender vi hinanden, og de ved, hvordan jeg gerne vil have det læsset af. Det betyder også noget, at det er et sted, hvor de samme folk er gennem mange år, og at man kender dem," siger han.

God service hver gang

Tilgængeligheden af de nødvendige varer er også en vigtig faktor for ham. Han påpeger, at han nemt kan ringe og bestille, og varerne bliver leveret i løbet af et par dage. Hans arbejdsproces bliver forenklet, fordi han har et lille lager af de ting, han bruger mest – og når han er ved at løbe tør for en vare, bestiller han blot hos STARK. 

"Det, at tingene bare kommer, er nemt for mig. Jeg tager bare telefonen og siger, hvad jeg skal have, og så kommer det. Det kan ikke være nemmere. Jeg oplever en god service hver gang. Det fungerer bare," understreger han. 

Få det hele hos STARK 

Vil du også gerne have nem adgang til ALT, hvad du skal bruge til dine opgaver? Hos STARK har du én leverandør til det hele, én bestilling og én levering. Og du kan altid regne med, at vi leverer til tiden. Det gør det nemmere for dig at nå i mål. 

Læs mere her

 

Juni 2023