Det siger kunderne: "En fordel, fordi det sparer tid"

Entreprenør Ole Kristoffersen Aps i Låsby laver en del sokler, og han køber hele sokkelpakken i STARK. Det er en stor fordel for ham. 

”Det gør det da noget nemmere, at man kan få tingene ét sted. Vi køber både rør, blokkere og andre materialer, så det, at man kan få det hele ét sted, er virkelig en fordel. Det sparer tid, når man ikke skal have kontakt til flere forskellige for at få tingene ud.”

Men det er ikke kun det faktum, at det er nemmere og hurtigere, der har værdi for ham. Det handler også om den personlige service. "Det gør det meget nemmere, at vi har en fast kontakt i forretningen, der kender os. Vi behøver ikke gentage vores navn hver gang. Én person er nok til at få alt, hvad vi har brug for. Vores VA-specialist hos STARK har ekspertisen og alle vores varer. Det giver os tryghed."

Holder byggeriet på skinner

Leveringssikkerhed er afgørende for Ole Kristoffersen, når det kommer til at holde byggeriet på skinner og overholde tidsplanen. "Når vi laver aftaler med STARK, holder de dem. Jeg har prøvet andre steder, men ender altid med at vende tilbage til STARK. Og det er der en god grund til.”

Han har oplevet frustrationen ved leverandører, der ikke holder aftalte leveringer og priser. "Når varerne ikke leveres til tiden, går alt i stå, og det forskyder tidsplanen for hele byggeriet. For nogle år siden lavede jeg en aftale med en grossist om levering af isolering til et hus, jeg byggede. Men da det kom til stykket, kunne han pludselig ikke levere til den aftalte tid og pris alligevel. Der var 14 dages forsinkelse. Så ringede jeg til STARK en fredag, og allerede mandag blev varerne leveret," slutter han.

Få det hele hos STARK

Vil du også gerne have nem adgang til ALT hvad du skal bruge til dine opgaver? Hos STARK har du én leverandør til det hele, én bestilling og én levering. Og du kan altid regne med, at vi leverer til tiden. Det gør det nemmere for dig at nå i mål.

Læs mere her

 

Juni 2023