Køb ind på byggepladsen

Vidste du, at STARK tilbyder direkte salg på byggepladser og værksteder med specialindrettede reol- og containerløsninger? Så kan I fremover handle alt det, I lige står og mangler, direkte på byggepladsen.

Kører I mange småture for at hente søm, skruer, elværktøj eller værnemidler? Så kan spildtiden hurtigt få ben at gå på. Et omfattende studie fra Institut for Ingeniørvidenskab ved Aarhus Universitet konkluderer, at 66 procent af arbejdsdagen på byggepladsen er spildtid, som går med f.eks. oprydning, transport og ventetid. STARK har også selv lavet en mindre undersøgelse, der viser, at der ofte kører to svende afsted til STARK og retur, når der mangler materialer. Det kan tage 90 minutter pr. mand, hvorimod det kun tager fire minutter i stedet at hente det i en container på byggepladsen. 

Med STARKs containerløsninger kan I altså spare småturene og ventetiden væk ved i stedet at have de mest nødvendige varer på lager i et mobilt byggemarked på pladsen eller værkstedet.

Fleksible containerløsninger til byggepladsen

Med en Containerløsning kan I vælge at få en 10’ eller 20’ container ud på pladsen, der ikke bare indeholder søm og skruer, men som også indeholder de øvrige ting, I ofte står og mangler. Det kan også være alt muligt andet - fra elværktøj og bor til værnemidler.

Indholdet af den enkelte container afstemmer vi sammen. Du kan vælge mellem mere end 25.000 varenumre. 

STARK sørger for, at containeren løbende bliver fyldt op, så I aldrig skal gå forgæves efter varer. Ligesom vi også kommer ud på pladsen efter aftale, og følger op på, om der skal bestilles mere eller andre varer.

Fordele, når I bygger DGNB-byggeri

En containerløsning giver ikke i sig selv point til DGNB-byggeriet, men den bidrager til at optimere byggepladsen og logistikken omkring byggepladsen i forhold til DGNB - blandt andet ved at STARK sammen med jer sikrer, at det er pointgivende produkter, der er tilgængelige i containeren. Samtidig er containerløsningen tidsbesparende, spildreducerende, bidrager til mindre trafik på byggepladsen og mindre brækage og svind. Alt i alt fordele, der gør det nemmere at overholde krav i forhold til DGNB-pointgivningen. 

Husk også, at du med STARK KlimaLog kan få overblik over data og dokumentation på dine materialer. Læs mere om STARK KlimaLog her. 

Er du interesseret i at høre mere om vores Container- og Værkstedsløsninger, og hvordan de kan gøre din hverdag mere effektiv? Så tag fat i din lokale STARK-forretning.

STARK hjælper med at holde byggeriet i gang

I STARK arbejder vi målrettet på at minimere din ventetid og gøre arbejdsdagen så effektiv for dig som muligt, så du kan koncentrere dig om dine opgaver og dine kunder. Du kan læse mere om vores professionelle services, der fx omfatter skræddersyet levering hvor, hvornår og hvordan det passer bedst ind i dit byggeri.

Husk, at du også kan leje tomme containere fra STARK, hvis I har brug for ekstra opbevaringsplads på byggepladsen. 

 

Opdateret marts 2024