VELUX-sommerløsninger: Få kontrol over temperaturer og mørklægning i dit hjem

Sommer! Vi elsker de lange dage med sol og varme. Men når temperaturen er høj, og dagene er lange, bliver der ofte meget varmt inden døre, og det kan være svært at falde i søvn, hvis der er for lyst.

Med VELUX©-sommerløsninger kan du selv regulere temperaturen og lyset i dit hjem. Det giver dig mere komfort i de varme sommermåneder.

Temperaturkontrol med VELUX Solafskærmning

VELUX Solafskærmning gør det muligt at regulere temperaturen i dit hjem ved at blokere for solens stråler. Det kan hjælpe med at holde boligen kølig og behagelig på de varmeste dage. Samtidig er solafskærmning med til at reducerer støj udefra. 

Tilpas sollyset efter dine behov

VELUX Gardiner og Solafskærmning kan hjælpe dig med at regulere lysniveauet, så det passer til dit behov.  Det klassiske VELUX Mørklægningsgardin, der fås med solcelledrevet, elektrisk eller manuel betjening, er det oplagte valg til dit soveværelse, når du ønsker at sove godt og mørkt i de sene, lyse sommeraftener eller om morgenen, når solen står op før dig.  

Mindre behov for ventilation

Når du begrænser mængden af varme indenfor, har du mindre behov for mekanisk ventilation og bruger derved mindre strøm. 

VELUX Mørklæggende Energigardin medvirker til at isolere hjemmet i de koldere måneder. Isoleringseffekten forstærkes, når de indvendige gardiner kombineres med udvendig solafskærmning.

Undgå insekter i soveværelset

Med VELUX Insektnet kan du holde myg og andre insekter ude samtidig med at du får frisk luft ind. Insektnettet gemmes væk, når det ikke er i brug. 

Nem montering af VELUX-løsninger

VELUX Gardiner og Solafskærmning er nemme at installere og betjene, og ved mere komplekse installationer kan en håndværker hjælpe med at installere dine produkter. 
Desuden er alle VELUX-produkter fremstillet af materialer af høj kvalitet og grundigt testet, så du kan være sikker på, at de holder i mange år fremover. 

Spørg i STARK

Spørg i STARK hvis du vil høre mere om mulighederne for solafskærmning og mørklægning til dine VELUX-vinduer.