Levering af vinduer og døre, du kan regne med

Kender du det? Når leveringen af vinduer og døre til et byggeprojekt bliver en flaskehals for hele projektets tidsplan. Er vinduerne forsinkede, får det konsekvenser for resten af planen. Og måske også konsekvenser for projektets økonomi og for dig. Samtidig står du med en kunde, der kan blive utilfreds. 

Med Outline er der altid en udvej. Her får du branchens hurtigste leveringstid på helt ned til 4 dage! Det hedder Lynlevering og er en populær service, der redder mange kunder i en travl hverdag. 

Med lynlevering kan du overholde din tidsplan og undgå spildtid. Det er selvfølgelig stadig en god ide at bestille dine vinduer og døre i god tid. Også inden sommerferien. 

Hurtig levering af vinduer og døre til tømrere

Outline tilbyder flere leveringsløsninger af deres produkter - leveringstiden ser pt. sådan ud:

  • Lynlevering – ned til 4 dages leveringstid
  • Hurtig levering – 2-3 ugers leveringstid uden merpris
  • Standardlevering – 3-6 ugers leveringstid

Lynlevering er en ekstra service, der tilbydes mod merpris. Hurtig levering er levering på kun 2-3 uger – uden ekstra omkostninger. Derudover tilbyder Outline nu også hurtig levering af skrå elementer (geometri) mod en merpris. 

Få et tilbud retur inden for 24 timer eller beregn selv tilbud med det samme

Hos Outline ved de, at deres kunder har travlt. Derfor gør de meget for at tilbyde fleksible leveringsmuligheder. Det indebærer også:

  • At man kan beregne et tilbud og afgive sin vinduesbestilling døgnet rundt med Outline 24/7
  • At man kan forvente et tilbud retur inden for 24 timer på hverdage
  • At man kan vælge imellem tre forskellige leveringshastigheder alt efter behov
  • At de kan love en leveringssikkerhed på over 99%

Hurtig hjælp ved vinduesskader

Outline tilbyder danskproduceret kvalitetshåndværk med 10 års garanti. Uanset leveringstid kan du som kunde forvente den samme høje produktkvalitet. Det er netop produktion i Danmark, der er med til at sikre den korte transporttid og hurtige levering. Det betyder også, at Outline hurtigt kan træde til og hjælpe, når dine kunder har uheld som stormskader eller indbrud.  

Lynlevering – sådan gør du

Lynlevering er en ekstra service, som tilbydes mod en merpris. Husk at mærke din ordre ’Lyn-levering’.

Afgives ordren inden kl. 8.30 på hverdage, leverer Outline 4-5 arbejdsdage senere. Bemærk, at visse produkter som buede, skrå, foldedøre og 2-farvede elementer ikke kan leveres som Lynlevering. Der tages desuden forbehold for begrænsninger i kapacitet samt ferie. Så husk at bestille vinduer i god tid før ferien. 

Se Outlines produktoversigt og leveringsmuligheder her.

Spørg i STARK

Vil du høre mere om forskellige vindues- og dørløsninger er du altid velkommen i STARK. Vores sælgere har solid erfaring og kan rådgive dig om valget af vinduer og døre til dit næste byggeprojekt. Kig forbi - så hjælper vi.

 

Maj 2024