Egetræsdøre hitter som aldrig før

Naturen er en vigtig inspirationskilde, når vi vælger materialer til hjemmet. Farver taget fra naturen kombineret med et mere klimavenligt valg af produkter bliver stadig mere populært, når vi renoverer eller bygger nyt.

Af samme grund er egetræsdøre blevet et populært materialevalg blandt danskerne til deres indretning. Det oplever man hos Swedoor i Danmark, hvor der det seneste år har været en stor efterspørgsel på egetræsdøre i produktserien SUPERIOR - endda markant højere end på almindelige malede døre. 

Det tydeliggør, at egetræ i stigende grad er et populært valg til døre. Og hos Swedoor og STARK forventer vi, at efterspørgslen på egetræsdøre fortsætter i den kommende tid.

Kig efter Byg Grønt-mærket

Det er dog vigtigt at gå efter FSC- eller PEFC-mærket, som garanterer ansvarlig skovdrift og bæredygtigt tømmer, da egetræ er en truet træsort. Hos STARK vil du se, at alle Swedoors produkter bærer BygGrønt-mærket. Det gør de netop, fordi de er FSC- eller PEFC-mærkede. Læs mere om BygGrønt her.

Når man køber produkter fra Swedoor kan man også være sikker på, at alle døre lever op til EU's tømmerforordning, som trådte i kraft i 2013 med målet om at bekæmpe handlen med ulovligt fældet træ.

Det bedste af det bedste

Swedoor SUPERIOR collection er eksklusive indvendige døre, som bygger på klassisk møbelhåndværk og kompromisløs kvalitet. Med SUPERIOR sammensætter man selv den dørløsning, der passer til ens stil og bolig. Her findes nemlig et særligt sortiment af dørkarme, gerigter, hængsler, glasløsninger og håndtag, som er designet, så det passer perfekt sammen og giver et harmonisk og gennemført designudtryk – og på den måde med stor fleksibilitet i forhold til, hvordan det sammensættes.

Se de mange muligheder med Swedoor Superioer collection her.

Se Swedoors gældende prisliste her.

Spørg i STARK

STARK hjælper med forskellige dørløsninger – også i finer. Kontakt din lokale STARK og hør mere. Vi har et bredt udvalg inden for døre og yderdøre og står klar til at hjælpe jer med professionel rådgivning i forhold til jeres opgave.