Giv dine kunder ovenlys gennem deres flade tag

De fleste danske boligejere kender til ovenlysvinduer til de skrå tage. Færre ved, at der også findes et udvalg af produkter, der sørger for dagslys og frisk luft gennem de flade tage. 
Med den nye generation af ovenlys til flade tage introduceret i sommeren 2021 kommer der op til 56% mere dagslys ind i rummet. Derudover findes denne nye ovenlysgeneration med både 2- og 3-lagsrude.

For at få flere ovenlysvinduer – ikke bare i flade tage – er det vigtigt, at du som håndværker, er klædt på til at rådgive kunden om de fordele, som ovenlysvinduer giver i hjemmet.

Dagslys giver mere energi og bedre humør

Danskere tilbringer 90% af deres indenfor, så det gælder om at få så meget dagslys ind i hjemmet som muligt. Lys er nemlig afgørende for vores velbefindende. Ovenlys er en måde, hvorpå man nemt kan øge mængden af dagslys inden døre. Rent faktisk giver ovenlys mere end dobbelt så meget lys som almindelige facadevinduer. Samtidig er det muligt at bringe dagslyset længere ind i boligen, hvor facadevinduerne ikke rækker.

Køkkenet er ofte et rum, som med fordel kan få monteret ovenlys. Det skyldes, at mange køkkener ofte er vendt mod øst eller nord, så det er typisk det sted i hjemmet, hvor der er mindst lys – til trods for at det er et rum, hvor man opholder sig meget. Med et ovenlysvindue opnår man bedre arbejdslys, og desuden kan varme og stegeos effektivt ledes ud ved at åbne ovenlysvinduet.

Luk frisk luft ind

Det er ikke kun lyset, som har betydning for helbredet. Frisk luft påvirker også vores velbefindende, og når der bliver luftet ud to-tre gange om dagen bliver den dårlige luft skiftet ud og skadelige partikler bliver fjernet.

Erfaring viser, at det kan være svært at huske at lufte ud. Med et elektrisk, fjernbetjent VELUX INTEGRA-fladtagsvindue eller ovenlys til flade tage behøver din kunde ikke længere selv tage ansvar for at lufte ud.

Med et tilkøb af VELUX ACTIVE-indeklimakontrol, som med sine sensorer overvåger boligens luftkvalitet, åbner og lukker ovenlysvinduerne og solafskærmningen automatisk - og sørger derved for et bedre indeklima.

Spørg i STARK

Når kunden vælger en ovenlysløsning i taget, er det mere end bare dagslys og bedre indeklima, som er blandt gevinsterne. Tidligere undersøgelse foretaget af Boligsiden.dk viser, at boligens værdi også øges markant.

Spørg i din lokale STARK, hvis du vil vide mere om VELUX-ovenlysvinduer. Vi står klar til at hjælpe dig.

 

Opdateret oktober 2021