Slut med ventetid på døre og karme

Du har sikkert prøvet det mange gange. Branddøren er ikke bestilt hjem i tide, og så skal du bruge tid på at finde den i en hulens fart.

Det er ikke bare besværligt og tidskrævende – ofte er det også dyrt. Men nu er det slut med at ræse rundt efter døre.

Døre og karme så langt øjet rækker

I stedet for at bruge din tid på at planlægge dine byggeprojekter med indvendige døre, kan du nu koncentrere dig om udførelsen af dine arbejdsopgaver.

I STARK lagerfører vi mange døre lokalt. Men for at du lynhurtigt kan få fat i de mest brugte døre og karme, har vi samlet et meget bredt og dybt sortiment på STARK Fælleslager. Så kan vi i løbet af meget kort tid fremskaffe den dør, du står og mangler.

I listen nedenfor får du et overblik over, hvilke døre vi har på lager på STARK Fælleslager. Hør nærmere om, hvilke døre vi har lynhurtig levering af i din lokale STARK, eller brug tjeklisten nedenfor.

Dørtyper du lynhurtigt kan få hjem fra STARK Fælleslager:

  • Lette døre (glatte, formpressede og glasdøre)
  • Massive døre (glatte, formpressede og glasdøre)
  • Skydedøre (indbygning i væg eller udenpå væg)
  • Tungtbeslåede døre
  • Branddøre (EI230 og EI160)
  • Brand- og lyddøre (EI130/35dB)
  • Klimadøre (EI130/35dB)
  • Snap-in karme med bundstykker i lakeret bøg eller eg
  • Knastfrie karme med tætningslister og snap-in hængsler
  • Tungtbeslåede karme (uklassificerede, EI230, EI160, EI130/35dB) med bundstykke i lakeret eg eller stål til branddøre med forlænget dørblad.

Alle RAW-døre og -karme er FSC-certificerede, og de fleste er også Svanemærkede. Se udvalget af døre og karme på STARK.dk. Bemærk, at du finder monteringsanvisninger, datablade og info om pleje og vedligehold for alle døre og karme under de enkelte produkters visning på STARK.dk.

Levering hvor og når det passer dig

Når du handler dine døre i STARK, har du mulighed for at få leveret dørene på det tidspunkt og sted på pladsen, der passer dig bedst. Det sikrer dig en mere effektiv byggeproces og gør arbejdsgangen lettere for dig.

Kontakt din din lokale STARK, og hør om mulighederne med vores leveringsservice. 

Tip til kundemøder

Vi har udarbejdet en praktisk produktguide, som gør det nemt for dig at hjælpe dine kunder med at vælge den helt rigtige løsning for indvendige døre.
 
Du kan bruge den som opslagsværk, når du er ude på kundemøder, eller du kan udlevere den til kunden, så han/hun får tid til at overveje de forskellige muligheder grundigt.

Læs den her.

 

 

Februar 2021