Entredøre i stål til lejligheder. Køb entredøre fra Swedoor i STARK

Ståldøre til lejlighedsbygninger: Sikre, lydisolerende og robuste

SWEDOOR er kendte for deres solide kvalitetsståldøre. Nu har de udvidet deres sortiment med sikkerhedsklassificerede ståldøre, der passer perfekt til lejlighedsbygninger.

Robuste entredøre til lejligheder

I lejlighedsbygninger, hvor sikkerhed er afgørende, er der behov for døre, der kan holde stand. Det oplever man hos dørproducenten SWEDOOR, der derfor lancerer lejlighedsentredøre i stål skabt til at modstå både indbrudsforsøg og brand. De er robuste og kan tilpasses enhver bygning uden at gå på kompromis med sikkerhed, funktionalitet eller design.

Ståldøre med sikkerhed i fokus

SWEDOOR har specialiseret sig i dørløsninger med en høj sikkerhed. Det gælder selvfølgelig også entredørene i stål, der fås i sikkerhedsklassificeringen RC3, som klassificeres efter europæiske standarder (EN 1627) og kan modstå indbrudsforsøg i mindst 20 minutter. Dørene tilbydes desuden med enkelt- eller trepunktslås. 

Entredøre i stål til lejligheder. Køb entredøre fra Swedoor i STARK

 

Entredøre med gode brand- og røgsikre egenskaber

Sikkerheden gælder ikke kun i forhold til indbrudsforsøg. De robuste entre-ståldøre har også gode brand- og røgsikre egenskaber. Ståldørene til lejlighedsentréer tilbydes i brandklasse EI₂ 30 / EI₂ 60 og klasse Sa (kold røg) / S200 (varm røg) for brandgastæthed i henhold til EN 13501-2.

Lydisolerende entredøre

Hos SWEDOOR oplever man også, at der til entredøre i lejlighedsbygninger ofte stilles krav til gode lydisolerende egenskaber. Det krav imødekommer de robuste entre-ståldøre også. At støj fra opgangen kan holdes ude eller reduceres betydeligt, har stor betydning for indeklimaet og komforten for beboerne, så larm fra omgivelserne kan holdes ude. Dørene tilbydes i lydklasse 35 dB og 40 dB (lydreduktion Rw 38 dB og Rw 43 dB).

Entredøre i stål til lejligheder. Køb entredøre fra Swedoor i STARK

Holdbart og elegant design

Ståldørene fra SWEDOOR er ikke kun sikre og funktionelle, de kommer også i et flot design. Trods deres stærke funktionelle egenskaber og robuste stål-konstruktion har de et elegant design. De fås i et bredt udvalg af farver og laminatplade, der giver et let og elegant udtryk, så dørene passer perfekt til enhver lejlighedsbygning.

Dørene tilbydes i A-mål 62 mm og B-mål 31 mm. Karmene til døren tilbydes i et stort udvalg af forskellige profiler, med eller uden integreret

Se også brochuren fra SWEDOOR: Den store guide til entrédøre.

Spørg i STARK

Med SWEDOORs ståldøre får du døre, der kan klare det hele - sikkerhed, støjreduktion og æstetik - alt sammen i én pakke, der er skabt til at holde i mange år fremover. Spørg i STARK, hvis du vil høre mere om entredørene i stål til lejlighedsbygninger. 

 

Maj 2024