Vælg postnr: {{postalCode}}
{{favoriteStoreName}} {{favoriteStoresNames}} Vælg forretning

Find dine nye fliser

Hvordan ser dine flisedrømme ud? Få svaret med STARK Showroom.

Fliser er med til at skabe det udtryk og den stil, du ønsker i dit hjem. Der er en verden af muligheder med farver, mønstre og formater, og det kan være svært at forestille sig, hvordan favoritflisen ser ud hjemme i badeværelset, køkkenet eller stuen.

Med STARK Showroom kan du nemt og brugervenligt filtrere blandt 800 fliser og finde den variant, der passer bedst til dig, rummet og resten af dit hjem. Så er det nemmere for dig at vælge rigtigt. 

Åbn STARK ShowroomSådan bruger du STARK Showroom

  • Vælg et rum
    Vælg det rum, du vil designe. Vælg mellem køkken, stue, soveværelse, gang eller badeværelse.
  • Find fliser og se resultatet
    Klik på den flade i rummet, du vil vælge fliser til, og vælg mellem de viste fliser. Du kan også starte med at vælge størrelse og farve via 'Filtrere produkter' og herefter vælge ud fra fliser i netop den ønskede størrelse og farve. Har du allerede varenummeret på din favoritflise, kan du blot bruge søgefunktionen. Når du har fundet din favoritflise, kan du bruge STARK Showroom til at finde den fuge, der passer bedst. Bliver du i tvivl om noget undervejs, kan du med fordel bruge hjælpefunktionen øverst til højre.
  • Tag dine valg med dig
    Når du har fundet din favoritflise og den fuge, der passer til, kan du se en oversigt over dine valg ved at klikke på 'Produktoversigt'. Her kan du også sende en pdf af visualiseringen til din egen mailadresse og til din lokale STARK. Kig forbi forretningen og se din favoritflise i vores udstilling - vi står klar til at hjælpe dig.

 

Åbn STARK Showroom