Vælg postnr: {{postalCode}}
{{favoriteStoreName}} {{favoriteStoresNames}} Vælg forretning

SelvByg Medlem i STARK

Du kan tilmelde dig SelvByg  på STARK.dk. Når du opretter et medlemskab, får du adgang til særlige medlemsrabatter og -kampagner, førudsalg, inspirationsarrangementer og lignende.

E-mail fra STARK

Når du tilmelder dig SelvByg i STARK, giver du samtidig din tilladelse til, at vi må sende dig e-mails med tilbud, tips og inspiration til vedligehold og fornyelse af hus og have, konkurrencer samt invitationer til aktiviteter i din lokale STARK. E-mails sendes sædvanligvis 1 gang om ugen. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev. 

SelvByg medlemskortet

Du får et medlemskort til SelvByg i STARK. Når du har tilmeldt dig på STARK.dk, får du kortet tilsendt med posten i løbet af 4 – 6 hverdage. Når du modtager kortet er det klart til brug. SelvByg Medlemskortet er i udgangspunktet ikke et kreditkort. Du kan dog få kredit på dit kort (løbende måned + 15 dage). Dette aftales med din lokale STARK forretning. Du skal huske at medbringe og vise kortet, når du handler i STARKs forretninger – Det er sådan du opnår rabat på tusindvis af varer og kan benytte aktuelle SelvByg tilbud og kampagner.

Håndtering af personoplysninger hos SelvByg i STARK

STARK gemmer de oplysninger, du giver, når du tilmelder dig SelvByg i STARK og når du opdaterer din profil. Samtidig registrerer vi oplysninger omkring de køb, du foretager i STARKs forretninger. Vi bruger disse oplysninger til at målrette vores kommunikation med dig, så du modtager relevante tilbud, der passer til dig og dine interesser. Oplysningerne bruges kun i markedsføringsøjemed og videregives ikke til virksomheder eller personer uden for STARK. Du har altid ret til at få indsigt i, hvilke personlige oplysninger vi har registreret om dig og bede om at få dem rettet eller slettet, hvis de er ukorrekte, ufuldstændige eller irrelevante. Du kan bede om indsigt på info.marketing@stark.dk. – skriv ”Indsigt SelvBygoplysninger” i emnefeltet.

Generelt

STARK forbeholder sig retten til at ændre fordelsprogrammet i SelvByg i STARK. Ønsker du ikke længere at være medlem af SelvByg i STARK, kan du melde dig ud på info.marketing@stark.dk – skriv ”Udmeldelse SelvByg” i emnefeltet.