SAMMEN ER VI HOLDET
MUR EM OMBOLD

 
 

 Vi har alle stået der en gang: Med bolden foran muren. I det fællesskabende spil MUR, alle kender fra gården, skolen eller på pladsen.
Nu står vi her igen. Større, stærkere og i fælles front. Vi er godt forberedt, og vi møder dem sammen. Allesammen. 

STARK – sammen er vi holdet. 


Foto: Fodboldbilleder.dk

VI STÅR BAG DEM, DER KAN DERES HÅNDVÆRK

Hos STARK deler vi glæden ved fodbold med rigtig mange af vores kunder. Hos herrelandsholdet handler det om råstyrke, teknik, professionalisme og evnen til at arbejde sammen om at bygge noget stort, der kan skabe resultater. Det samme gælder for vores kunder og for os. Derfor er vi stolte over at stå bag herrelandsholdet som sponsor - ligesom vi er stolte over at stå bag Danmarks dygtigste håndværkere. Sammen bakker op om Hjulmands hold.

FØLG DANMARK HER

VI STÅR BAG DEM DER HAR BRUG FOR EN HJÆLPENDE HÅND

Som sponsor for DBU og herrelandsholdet er STARK allerede involveret i dansk fodbold. Samtidig støtter vi op om mere end blot eliten, og har løbende indsatser med socialt fokus. Derfor er samarbejdet med Ombold og hjemløselandsholdet om at samles om gadefodbold en oplagt mulighed for at gøre en positiv forskel. Sammen har vi sat os for at skrue op for fodboldfællesskabet og den forandringsskabende leg med udviklingen af skolegårdsklassikeren MUR

LÆS OM OMBOLD 

 

"JEG STARTER SGU' VM I MUR"

Brian Lykke sætter bolden i spil med genoplivningen af spillet MUR. Og han får selvfølgelig hjælp fra både assistenten Ulrik og Jørgen fra Ombold. Bevæbnet med både vaterpas og tommestok ankommer Brian til MUR-laboratoriet for at inspicere banen. Følg ham, når han sætter sin håndværksviden og sine dynamitstænger i spil i 5 helt nye afsnit, hvor den store testkamp også skal ske. 

FØLG BRIAN