Levering i dit område
Dit område: {{postalCode}}
Vis lagerstatus i din butik
{{favoriteStoreName}} {{favoriteStoresNames}} Vælg butik

Jagten på genoplivningen af MUR

Brian Lykke fortsætter jagten på genoplivningen af spillet MUR. Og han får selvfølgelig stadig hjælp fra assistenten Ulrik... og måske omsider også herrelandsholdet. 

Hos STARK er vi de stolte sponsorer for DBU og herrelandsholdet. Men vi støtter op om mere end blot eliten. Sammen med Ombold og vores kunder er vi i fuld gang med at genoplive skolegårdsklassikeren mur. Læs mere om MUR her. 
  

Episode 16

EVALUERINGEN

Mur-projektet er sparket i gang, men det er ikke alle, der tolker den første evaluering heeelt korrekt! Landsholdspillerne godkender MUR-konceptet, og banen er en succes. Men hvad siger evalueringen om Brian Lykke? Se med og find ud af, om han får den credit, han selv synes, han fortjener.  

 


Episode 15

GODKENDELSEN

Fodbolddirektør Peter Møller er på MUR-banen, og da der skal vælges en landstræner til MUR-landsholdet, ser Brian Lykke sit snit til at komme i spil som kandidat. Faktisk mener han, at den ligger lige til højrebenet. Se med og find ud af, hvem der bliver udnævnt til at føre MUR-landsholdet til succes.

 
  
 


 
  

Episode 14

LANDSHOLDET TESTER MUREN

Brian Lykke har endelig fået landsholdsspillere på MUR-banen. Delaney, AC og Christian Nørgaard er klar til at teste MUR-banen af, og de har selvfølgelig spillet MUR masser af gange. De slipper dog ikke for et par gode råd og lidt træning af MUR-mesteren selv, Brian Lykke. Se, hvordan det går her... og "Selv tak" :-) Episode 13

FORBEREDELSEN

MUR-banen er sat og Brian Lykke forbereder sig selv og sit hold på mødet med landsholdsspillerne. Landsholdet er - efter Brians overbevisning - allerede i gang med at varme op til MUR-spillet med lidt 11-mands spil. For han ser selvfølgelig MUR som landsholdets vigtigste aktivitet. Det er assistenten Ulrik og Jørgen fra Ombold måske ikke helt enige i, og så bliver der akut brug for førstehjælp til Brians humør.   

  
 


 
  

Episode 12

WAUW-EFFEKT?

Et hold af eksperter har knoklet igennem for at få mur-banen gjort klar til landsholdet. Men Brian Lykke er ikke helt tilfreds. Han vil have mere wauw-effekt, og må som ”anfører” lige tage en alvorsnak med gutterne. En samarbejdsøvelse senere har han dog mere brug for bandage og håndlotion end for wauw-effekt. Se afsnittet her. 

 


Fik du ikke set de tidligere episoder af Brian Lykkes mission?
Intet problem - du kan finde dem her.

Se flere film med Brian Lykke