STARK kan hjælpe dig i gang med partnerskaber

Hos STARK ønsker vi at hjælpe vores kunde med mere end blot at levere byggematerialer til deres byggeri. Derfor arbejder vi løbende på partskaber og pilotprojekter, som både kan bane vejen for bedre indtjening for vores kunder og en bedre verden.

Det kan være pilotprojekter om at optimere vores kunders affald, hjælpe dem med at give socialt udsatte et skub eller formidle praktikpladser. Det er gratis og kræver kun et opkald i vores netværk for at facilitere et givende samarbejde for vores kunder.

Vi hjælper med idéer og kontakter

I har sikkert allerede mange gode ting kørende, og vi kan hjælpe jer til at se flere muligheder og sætte partnerskaber i gang. Vi har uddannet vores bæredygtighedsambassadører til specifikt at kunne vejlede i givende partnerskaber, fordi vi ved, at det gør en stor forskel. Både for den enkelte virksomhed og for samfundet generelt, at vi er sammen om at finde de gode løsninger.

Vi kan hjælpe jer med at få jeres idéer ført ud i livet gennem vores store netværk af kunder, leverandører m.fl. Vi arbejder også sammen med flere partnere, der blandt andet har fokus på miljø og socialt ansvar. Derfor kan vi hjælpe dig med kontakter og idéer til, hvordan du kan gøre en forskel for andre gennem din virksomhed. Vi har mulighed for at kontakte vores samarbejdspartnere i dit område for at høre, om de har lyst til et samarbejde om et givent projekt.

Vi kan også hjælpe dig med, hvordan du kan fortælle og brande din virksomhed gennem de gode historier om jeres projekter og partnerskaber.   

Dokumentation

En miljøvenlig profil kan være svær at dokumentere, men hos STARK arbejder vi på at gøre det nemmere. Du kan f.eks. trække al dokumentation fra byggematerialer på dit byggeprojekt gennem login på STARK.dk.

Hvis du deltager i vores GENTRÆ-projekt, kan du få en rapport over, hvor meget CO2 dit affaldstræ har bidraget til at spare. Det samme gør sig gældende, hvis du køber frasorteret træ til dit byggeri

Hvis det er noget, I er interesseret i, så tag fat i en af vores bæredygtighedsambassadører i vores STARK-forretninger rundt om i landet.

 

Maj 2022