STARK kan hjælpe dig i gang med partnerskaber

Hos STARK ønsker vi at hjælpe vores kunde med mere end blot at levere byggematerialer til deres byggeri. Derfor arbejder vi løbende på partskaber og pilotprojekter, som både kan bane vejen for bedre indtjening for vores kunder og en bedre verden.

Det kan være pilotprojekter om at optimere vores kunders affald, hjælpe dem med at give socialt udsatte et skub eller formidle praktikpladser. Det er gratis og kræver kun et opkald i vores netværk for at facilitere et givende samarbejde for vores kunder.

Vi hjælper med idéer og kontakter

I har sikkert allerede mange gode ting kørende, og vi kan hjælpe jer til at se flere muligheder og sætte partnerskaber i gang. Vi har uddannet vores bæredygtighedsambassadører til specifikt at kunne vejlede i givende partnerskaber, fordi vi ved, at det gør en stor forskel. Både for den enkelte virksomhed og for samfundet generelt, at vi er sammen om at finde de gode løsninger.

Vi kan hjælpe jer med at få jeres idéer ført ud i livet gennem vores store netværk af kunder, leverandører m.fl. Vi arbejder også sammen med flere partnere, der blandt andet har fokus på miljø og socialt ansvar. Derfor kan vi hjælpe dig med kontakter og idéer til, hvordan du kan gøre en forskel for andre gennem din virksomhed. Vi har mulighed for at kontakte vores samarbejdspartnere i dit område for at høre, om de har lyst til et samarbejde om et givent projekt.

Vi kan også hjælpe dig med, hvordan du kan fortælle og brande din virksomhed gennem de gode historier om jeres projekter og partnerskaber.   

Partnerskaber 

Vi arbejder sammen med en række socialøkonomiske organisationer og foreninger.

FRAK

En af dem er FRAK. FRAK hjælper unge fra udsatte boligområder med at komme ind på fritidsjobsmarkedet og dermed skabe grobund for og kompetencer til deres fremtidige arbejdsliv. 

Med FRAK kan du som virksomhed være med til at skabe social bæredygtighed ved at få løst praktiske opgaver af de unge 'frakkere'. Det giver sociale (og grønne) tal til ESG-rapporter, DGNB-point og real life CSR. Læs mere om FRAK her. 

Comeback

Vi samarbejder også med Comeback, som er dedikeret til at støtte unge mænd med udfordringer inden for kriminalitet og udsathed. Comeback tror på, at alle fortjener en chance for at udvikle sig og nå deres fulde potentiale.

Under Comebacks paraply finder du virksomheder som Comeback Woodshop og Comeback Construction, der giver de unge mulighed for at udvikle sig og opnå kompetencer i forhold til arbejdsmarkedet i en struktureret ramme.

Et samarbejde med Comeback kan styrker din virksomheds konkurrenceevne ved at spille positivt ind på din virksomheds sociale bæredygtighed, herunder i forhold til den sociale dimension af ESG, EU-taksonomi samt i forhold til opnåelse af DGNB-point. Læs mere her. 

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for at arbejde med givende partnerskaber, så tag fat i en af vores bæredygtighedsambassadører i vores STARK-forretninger rundt om i landet. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

December 2023

Se videoen her