Mobile værktøjskasser med alt det, en tømrer skal bruge

Med mobile værktøjskasser på el eller HVO-diesel vil STARK tilbyde håndværkere muligheden for at holde arbejdet i gang hele dagen. Her tilbyder vi tømreren en fuldt udstyret varebil, med al inventar, der skal bruges i det daglige tømrerarbejde.

For professionelle og selvbyggere

En ekstra vogn er ikke bare en luksus. Der kan være mange gode grunde til, at der er brug for en ekstra vogn:

  • Udvidelse af forretningen, uden mærker på kassekreditten
  • Ved opstart af virksomhed får du en god og nem start med STARK
  • Hvis der opstår behov for en kassevogn, som kører på ren EL eller HVO-diesel
  • Hvis du bare er en ambitiøs selvbygger

Alt det tømreren har brug for

Du har valget mellem to vogne. Er du til modellen der er 100% eldreven, eller er der behov for en motor, der kører på HVO diesel? HVO er en biodiesel, der udleder op til 90% mindre CO2 i brug end traditionelle maskiner, der kører på almindelig diesel.

Det nyeste værktøj og høj sikkerhed

Her får du altså den vildeste udstyrspakke fra DEWALT med alt det lækreste udstyr – batteridrift på alt værktøj. Bilerne er opbygget med hjælp fra Modul-System, så alt hænger nemt og tilgængeligt. Stort litiumbatteri sikrer, du kan oplade dit værktøj hele døgnet. For at sikre en bragende succes, holder vi prisen langt under, hvad man normalt skal betale for lignende muligheder.
Vi oplever også stor opbakning til projektet fra vores leverandører, der ser projektet som en god mulighed for at vise deres produkter frem til de helt rigtige håndværkere – og er du ikke lige én af dem?
Hele værktøjspakken er DNA-sikret – mærkning der ikke kan fjernes, og bærer desuden STARKs logo. Alle døre er sikrede, så de hverken kan brækkes eller tvinges op af uvedkommende. Løsningen kommer fra Unisecure.

Lejeprisen er inkl.: Forsikring. Op til 100 km kørsel pr. dag. Benyt alt det skønne værktøj frit. (Alt værktøj på batteridrift).

Prisen 299,- er pr. kalenderdag.

Følgende er ikke inkl. i prisen: Diesel – miljøbidrag. Fast månedspris 700,- for opladning af elbil. Selvrisiko pr. skade 7.500,-. Mindste lejeperiode: 1 måned.


Ring eller send en forespørgsel - klik for at gå til kontaktliste