Sådan finder du dokumentation på STARK.dk 

STARK.dk og STARK KlimaLog er vigtige værktøjer for dig, der skal levere dokumentation til klimaberegninger. Vi guider dig til, hvordan du finder den tilgængelige dokumentation på STARK.dk.

Vi har nu gjort det endnu nemmere for dig gennem STARK KlimaLog. Her får du et overblik over materialer, CO2-udledning, miljømærker og meget mere. Hent med et enkelt klik også en samlet rapport. Prøv KlimaLog her. 

Start med at oprette login 

Hvis du ikke allerede har login til STARK.dk, skal du begynde med at oprette et. Hav dit NemId klar, gå til Prof Login og klik på ”Få LOGIN til STARK.dk”. Log på med dit NemID og følg vejledningen.

Du er også altid velkommen til at kontakte din foretrukne STARK-forretning for at få hjælp til at få oprettet login til STARK.dk. 

Nu er du klar til at hente dokumentationen på varer, du har købt i STARK. 

Sådan gør du trin for trin: 

  1. Log på STARK.dk ved at klikke på den orange LOG IND-knap øverst på siden. Når du er logget ind, kan du se dine oprettede byggepladser, tilbud og kontooversigt. 
  2. Klik på ’Ordrer og fakturaer’. Her kan du se alt det, du har købt hos STARK. 
  3. Sortér i toppen på ’Byggeplads’, hvis du ønsker at se dokumentation for en bestemt byggeplads. For at hente alt dokumentation for hele byggepladsen, skal du vinge ”Lev.dato” af, så alle datoer er markeret. 
  4. I dropdown-menuen ovenfor, skal du vælge ’Hent dokumenter om bæredygtighed’. Klik derefter på ’Hent som zip-fil’. Så får du alle informationer og dokumenter, der er tilgængelig. 
  5. Klik på ’Hent’, når dokumenterne er fundet. Herefter åbner du zip-filen, hvor du kan se alle producenters dokumentation om miljø, der er knyttet til den specifikke byggeplads. 
  6. Hvis du bliver bedt om at aflevere EPD’er for materialer fra byggepladsen, kan du nu vælge de dokumenter, der står (EPD) i fil-navnet og sende dem til bygherren.

Se i videoen herunder, hvordan du gør.