STARK's bæredygtighedspolitik

STARK har fokus på at reducere den miljømæssige påvirkning ved produktion, brug og bortskaffelse af vores produkter. Derfor er STARK som den første landsdækkende leverandør af byggematerialer blevet både FSC®- og PEFC-certificeret.

Vi ønsker at være med til at fremme udviklingen af miljøvenligt byggeri med hensyn til opførelsesfasen, den løbende vedligeholdelse af bygningsdele men også med tanke på at reducere den mængde energi der bruges i forbindelse med brugen af et byggeri.

I STARK arbejder vi ud fra vores værdier og overbevisninger og sikrer, at vi arbejder på en ansvarlig og etisk måde, som vi kan være stolte af. Vi arbejder for at finde grønnere løsninger til vores kunder, partnere og for jorden.

Vores tilgang er et langsigtet perspektiv med fokus på en bæredygtig forretningsudvikling. Vi arbejder for at finde bedre alternativer til alle vores produkter, drive effektive og sikre forretninger og for at oplyse vores kunder bedst muligt om grønnere alternativer.


”I STARK Group ser vi miljøvenligt byggeri som en del af fremtidens håndværk. Derfor hjælper vi vores håndværkere med at imødekomme nye krav ved at have et relevant sortiment af miljømærkede byggematerialer, relevant produktkendskab og effektiv produktdokumentation. Vi arbejder for at gøre det lettere at bygge grønnere - så vores håndværkere kan koncentrere sig om at levere deres certificerede projekter med succes. ” - Britta K. Stenholt, administrerende direktør STARK DK.