…

Brug 15 min. på at lade dig inspirere i døruniverset og beskriv, hvordan du vil indrette dit hjem med nye spændende døre – både inderdøre og yderdøre. 

Du kan finde inspiration nedenfor, hvor du kan blive inspireret i Swedoors katalog. I Designværktøjet kan du skifte mellem farver, ændre i antallet af glasudskæringer, skifte fra maling til finer osv. Swedoor-App'en kan du bruge til at tage et billede af din nuværende gamle dør og sætte den nye dør ind istedet, så du får et godt indtryk af, hvordan døren vil passe hos dig.

  • Designværktøjet - se her (Bemærk: Værktøjet findes både i en version til inderdøre og en til yderdøre) 
  • Swedoor-kataloget - se her
  • Swedoor-App’en - se her

Præmieværdi: 100.000 kr. + håndværkerhjælp for 15.000 kr.*

Her kan du læse to eksempler på kundebesvarelser.

Vi leder efter den mest kreative og modigste selvbygger, der ønsker at sætte sit personlige præg på hjemmet med lækre døre fra Swedoor. Det kan være spændende farver, interessante overflader, SmartClose, spejldør, tavledør eller en ny markant facadedør i en vild farve, der giver huset et særpræg.

For at deltage, skal du være SelvByg-medlem, og udfylde svarkupon ved at klikke herover. Hvis du ikke er SelvByg-medlem, kan du tilmelde dig her eller ved at sende en sms med STARK SelvByg til 1919.

KONKURRENCEPERIODE: 20. AUGUST - 16. SEPTEMBER 2018.

Konkurrencebetingelser: Medlemskab er gratis og tager kun 1 minut at oprette. Ansatte hos STARK og JELD-WEN, og deres familier kan ikke deltage. Man kan kun deltage i konkurrencen en gang. Vinderen får direkte besked, og bliver offentliggjort i vores nyhedsbrev i september måned. Vinderen accepterer at deltage i en artikel til STARKs nyhedsbrev og relevante medier. Konkurrencedeltagerne accepterer at blive kontaktet af STARK efterfølgende. Præmien skal være indløst (leveret til vinder) i 2018. Gevinsten kan ikke ombyttes til kontanter. *) Gavekort til køb af Swedoor-døre hos STARK.