Arbejdstøj: Digital tøjshop med personlig kontakt

At få udvalgt og bestilt det helt rette arbejdstøj, er en stor arbejdsopgave i mange virksomheder. Hos TS Stilladsmontage i Herfølge har Amandah Brumfield, Arbejdsmiljø og HR, ansvaret for at få de godt 50 medarbejdere klædt godt på til en fysisk krævende arbejdsdag. Med STARKs Tøjshop er hendes arbejde blevet en del nemmere, fordi medarbejderne selv kan bestille deres tøj ud fra et skræddersyet sortiment, som virksomheden selv har udvalgt.

Amandah Brumfield er glad for, at STARK både kan tilbyde gode digitale muligheder i form af STARK Tøjshop, og at hun samtidig har mulighed for at få personlige anbefalinger og rådgivning.

- Vi har haft STARK som tøjleverandør i flere år, og vi er glade for, at vores kontaktpersoner er gode til at hjælpe os, hvis vi har behov for specielle løsninger, f.eks. skæve størrelser eller arbejdstøj, der er specielt godt til dårlige knæ. De er også gode til at holde os opdaterede, når der kommer nyt arbejdstøj, som kunne være interessant for stilladsfolket. De hjælper også med tøjwebshoppen, og hvad vi ellers har spørgsmål til. Det er virkelig god service, og det er det, det handler om for os, siger hun.

Læs også: Sådan fik vi store besparelser på tøjbudgettet.

Altid hjælp i forretningen

Med STARKs Tøjwebshop er du som kunde automatisk tilknyttet en sælger i den STARK-forretning, du foretrækker, fortæller digital specialist Janne Pedersen, der står for at drive STARKs Tøjwebshop.

- Vores online tøjwebshop er en ekstra service for dig, så du og dine medarbejdere nemt og hurtigt at bestille jeres arbejdstøj, lige når det passer jer. Men der står selvfølgelig altid en sælger klar i din foretrukne STARK-forretning, hvor du kan få rådgivning og daglig support, hvis du har spørgsmål. Det er også din lokale sælger, du laver prisaftaler med, og som står for at trykke, pakke og sende tøjet til dig, forklarer hun.

Nemt indkøb af arbejdstøj hos STARK

STARK har et stort udvalg af arbejdstøj og profiltøj. Hvis du er interesseret i at høre mere om STARKs Tøjwebshop, kan du kontakte en sælger i din foretrukne STARK-forretning.
 

 

Maj 2023