Den mobile trælast sparer tid

Du skærer kostbar spildtid væk, når du ikke selv skal køre ud og hjem for at skaffe forbrugsvarer. Læs tømrermester Michael Munksgårds erfaringer med STARKs containerløsning.

STARK har over 150 containere fyldt med fx søm og skruer ude på byggepladser i hele Danmark. En af dem står i Holstebro, hvor tømrermester Michael Munksgårds firma er i gang med en skolerenovering. 

"Containeren gør arbejdsdagene nemmere for os, for vi kommer hurtigere i gang og hurtigere videre med opgaverne. Vi har sammen med STARK afstemt de varer, der skal være i den, for at løsningen matcher vores opgaver. Og så sørger STARK ellers for, at det hele er der, når vi skal bruge det", siger Michael Munksgård.
Vælg blandt mere end 25.000 varenumre
En container fra STARK fungerer ligesom en mobil trælast leveret direkte til din byggeplads. Vi finder sammen ud af, hvad du skal bruge, og STARK sørger for, at der løbende fyldes op. Så undgår du selv at bruge tid på kørsel frem og tilbage. Samtidig slipper du for at løbe tør for dine vigtigste forbrugsvarer.

Du vælger varer til containeren ud fra et sortiment på over 25.000 varenumre. Du kan derfor få fyldt op med alt fra søm, skruer og gaspistoler til fugemasse, dampspærrer og personlige værnemidler. Så er du sikker på at få en skræddersyet løsning, der matcher lige præcis dine behov på den konkrete byggeplads. 

Meget lettere at budgettere med

For tømrermester Michael Munksgård handler STARK-containeren ikke kun om at spare vigtige mandetimer i løbet af arbejdsdagen. Hans firma har også økonomisk fordel af løsningen: 

"Med containeren har vi sikkerhed for, at de varer, vi bruger hver dag, er tilgængelige på byggepladsen til en fast pris. Vi kender derfor udgifterne på forhånd, og det er meget lettere at budgettere med", fastslår han.   

Brug mobilen og spar endnu mere tid

Kontakt din lokale STARK, hvis du vil høre mere om STARKs containerløsning. Har du din smartphone ved hånden i det daglige, får du endnu lettere ved at bruge STARKs containerløsning. Vi har udviklet en gratis app, så du nemt og hurtigt med nogle få klik selv bestiller nye varer og sikrer, at lageret altid er fyldt med de vigtigste varer.

Så er du helt sikker på, at du altid har, hvad du skal bruge, når du skal bruge det, og du undgår, at byggeriet går i stå. 

Du finder vores gratis bestillings-app både på iTunes (hvis du har en iPhone) og Google Play (hvis du har Android på din mobil).

Læs mere om STARKs containerløsning her. 

 

Opdateret maj 2020