Outline Vinduer: Danskproduceret kvalitet og hurtig leveringstid

Outline Vinduer er blandt Danmarks førende producenter af energioptimerede vinduer og døre, som produceres i træ og træ/alu i FSC®-certificeret kernefyrretræ til alle typer boliger. Alle produkterne er baseret på kvalitetshåndværk, som er udviklet og produceret i Farsø i Vesthimmerland.

Vinduer på mål i træ og træ/alu
Vinduerne og dørene produceres i træ og træ/alu på mål efter kundens ønsker og med en leveringstid, der er blandt markedets hurtigste og en leveringssikkerhed på over 99%.

Outline tilbyder tre vinduesserier:

Træ/træ: Træ indvendig og udvendig. Vinduet giver et naturligt udtryk i din bolig og understreger et oprindeligt udtryk.

Træ/Alu:
Træ indvendigt og en praktisk aluminiumsprofil udvendigt på vinduet. Det giver bedre modstandsstyrke mod vind og vejrlig og kræver mindre vedligehold end træ/træ vinduer.

Træ/Alu Daylight: Træ indvendigt og en aluminiumsprofil udvendigt, men vinduet adskiller sig idet at det har smallere profiler (rammer), og dermed fremstår Daylight vinduet med et mere stilrent udtryk, som giver op til 8% øget lysindfald i boligen, grundet de smalle rammer. Daylight serien har en markedsførende isoleringsevne, hvilket kan spare dig mange penge på varmeregningen.

Alle Outlines vinduesserier er registreret i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes i Svanemærket byggeri, og vinduerne produceres med både 2-lags og 3-lags glas. Hvilket du skal vælge, afhænger af din boligtype.

Læs mere om Outline Daylight-vinduet her

Spørg i din lokale STARK, hvis du vil have gode råd om hvilke vinduer, der passer til dit projekt.