Giver masser af dagslys og lever op til energikrav

Flere og flere boliger bliver bygget eller istandsat med fokus på at øge lysindfaldet og dermed gøre boligen mere rummelig. Daylight-serien fra Outline passer perfekt til dette formål. Her får du op til 8% mere lysindfald sammenlignet med traditionelle træ/alu-vinduer. Rammekonstruktion er nemlig bare 65 mm bred. Det giver et moderne, stilrent udtryk og meget mere dagslys i boligen.

Daylight-vinduet lever op til de energimærke-krav

De skærpede krav i bygningsreglementet (fra 2021) betyder, at du ikke længere må montere vinduer med 2-lags glas og energimærke B i helårsboliger. Nu må disse vinduer kun monteres i sommerhuse og lignende fritidshuse. Men det er stadig muligt at installere vinduer med 2-lags glas i helårsboliger, så længe de har energimærke A. Det har Outlines Daylight-serie med 2-lags glas (U-værdi 1,25 W/m²K). Disse vinduer må du derfor forsat installere i helårsboliger, da energiværdierne i denne serie lever op til de skærpede krav i bygningsreglementet.

Daylight-serien – god energi

Træ/Alu Daylight har smalle vinduesrammer, som giver et stilrent udtryk og masser af dagslys i boligen. Serien passer godt til både nybyggeri og renoveringsprojekter, hvor ældre, dårligt isolerende vinduer skal erstattes med lavenergivinduer i topklasse. Her er Daylight 2-lags glasløsning med energimærke A den perfekte løsning.

Daylight vinduet er udviklet med bl.a. rullepaskvil og sikkerhedsslutblik som standard, hvilket gør indbrud meget vanskeligt. Serien laves med både 2- og 3-lags glas. 3-lags glasløsningen har en markedsførende isoleringsevne med en U-værdi på bare 0,69 W/m²K.

Bestil vinduer i STARK

Spørg i din lokale STARK, hvis du vil have gode råd om, hvilke vinduer, der passer til dit projekt. Kig forbi - så hjælper vi med bestillingen. 

 

Opdateret marts 2022