Levering i dit område
Vælg postnr: {{postalCode}}
Lagerstatus i din forretning
{{favoriteStoreName}} {{favoriteStoresNames}} Vælg forretning
{{error.Id}}
{{error.Date}}
fliser

Velkommen til Danmarks førende univers af fliser

Teknisk rådgivning, bredt udvalg og stærk leveringssikkerhed – i STARK får I det hele!

Vi er her for at gøre jeres fliseopgave til en succes. Vores dedikerede team af flisespecialister står klar til at give jer den nødvendige rådgivning og vejledning. Uanset om I har brug for hjælp til materialevalg eller har tekniske spørgsmål, er vi her for at guide jer fra start til slut.

I STARK finder I et bredt udvalg af projektfliser, så vi altid kan imødekomme jeres designvision. Uanset om I ønsker stilfulde keramiske fliser, robuste natursten eller noget tredje, har vi et omfattende udvalg, der passer til ethvert projekts krav og ambitioner. Vi tilpasser løsningerne efter jeres specifikke krav, og hjælper jer med at træffe de rigtige valg i forhold til både materialer, kvalitetstjek og -sikring. 

Vi forstår, hvor vigtigt det er for jeres projekt, at I kan stole på leveringen. Derfor garanterer vi den stærkeste leveringssikkerhed i branchen, så I kan holde projektet i gang uden forsinkelser. 
Og husk, når I køber materialerne i STARK, har I alle nødvendige produktdokumentationer samlet ét sted. Det gør det nemmere for jer at få styr på det praktiske. 

 

DET SIGER KUNDERNE

"DET BETYDER MEGET, AT VI HAR EN GOD RELATION"

Mød arkitekt Lykke Veel Jeppe, der har stor gavn af sparringen med STARKs flisespecialister. De hjælper hende, når hun skal finde de rigtige fliser og klinker, der opfylder både sikkerheds- og æstetiske krav til diverse vådrumsopgaver. 

Læs mere her >>

"LEVERINGSSIKKERHEDEN ER AFGØRENDE FOR OS"

Hør Mads Mogensen, bygningsingeniør fra OK a.m.b.a. fortælle om, hvorfor leveringssikkerheden hos STARK har stor betydning for ham.

Læs mere her >>TAG FAT I OS - SÅ HJÆLPER VI

Har I brug for hjælp til at vælge de rigtige fliser til opgaven? Vi står klar til at give jer den bedste rådgivning - uanset om I ønsker at: 

  • Få en specialist i røret, der kan give jer kompetent rådgivning og sparring på jeres projekt
  • Få arkitektsortiment og salgsmapper med jeres eget logo
  • Bestille et uforpligtende møde og høre mere om, hvordan vi kan hjælper jer.
Tag fat i os og fortæl om opgaven - så kommer vi med konkrete bud og følger op med fliseprøver. 


Kontakt STARK Fliseteam på 82528888
Mandag - torsdag: 8.00-16.00
Fredag: 8.00-15.00
Weekend og helligdage: Lukket

 

Klimakrav og dokumentation

Som udførende entreprenør eller håndværker på et nybyggeri, er din viden vigtig, når klimaberegningerne skal laves. Du ved, hvad der er brugt af materialer i byggeriet og i hvilke mængder. Hvis du handler alt til nybyggeriet i STARK, skal du kun finde dokumentationen ét sted. Det gør det nemmere for dig.

Sådan finder du dokumentation på STARK.dk