Levering i dit område
Vælg postnr: {{postalCode}}
Lagerstatus i din forretning
{{favoriteStoreName}} {{favoriteStoresNames}} Vælg forretning
{{error.Id}}
{{error.Date}}

Garantisortiment

STARKs Garantisortiment består af de mest afhentede varer til professionelt byggeri. Du får en mere effektiv arbejdsdag og undgår spildtid, så byggeriet aldrig går i stå!

Vi ved, at materialernes tilgængelighed er afgørende for at øge effektiviteten i byggeriet. Derfor vil de mest afhentede varer til professionelt byggeri altid være at finde i hver eneste STARK forretning. På den måde er du altid sikker på at have de vigtigste materialer lige ved hånden – uanset om du er tømrer, murer eller entreprenør.

Evnen til at være mere effektiv end konkurrenterne og kunne aflevere til tiden er et af håndværkerens vigtigste succesparametre i dag - tid og timing er derfor blevet altafgørende. Vores garantisortiment understøtter håndværkerens arbejde ved at sikre, at byggeriet ikke går i stå på grund af mangel på byggematerialer. Det dækker eksempelvis alle de varer, som skal bruges for at kunne opføre et enfamilieshus.

Udsolgt, ingen hindring - vi leverer indenfor max 4 timer
STARKs store garantisortiment betyder, at du altid finder de vigtigste varer på lager i alle forretninger. Skulle en vare imod forventning være udsolgt, garanterer vi fragtfri levering inden for maks. 4 timer, lige der hvor du ønsker det – gælder brofaste forbindelser i Danmark.