Vælg postnr: {{postalCode}}
{{favoriteStoreName}} {{favoriteStoresNames}} Vælg forretning
{{error.Id}}
{{error.Date}}

Alt i arbejdstøj, sikkerhedsudstyr, sko og støvler samlet under ét tag

Mangler du tøj og PPE til jobbet, eller sko og støvler, der kan stå distancen? Så tag forbi en af STARKs fire Workwear Megastores. 

Her finder du et bredt udvalg af det hele, og her er det nemt at blive klædt på – uanset om du er en enmandsvirksomhed eller er en stor virksomhed med mange medarbejdere. 

Og uanset om du er mand eller kvinde og om din arbejdsdag er inden for byggeri, industri, anlægsarbejde, VVS, jord og beton, vejarbejde eller andre klassiske håndværksfag - så klæder vi dig godt på til arbejdet fra inderst til yderst. 

I STARK Workwear Megastore finder du Danmarks største udvalg af MASCOT-arbejdstøj, og en lang række kvalitetsprodukter fra stærke mærker som AIRTOX, OX-ON, NOKNOK, HKSDK og RAPTOR. Vi kender håndværkernes arbejdsdag, og vores faguddannede personale kan rådgive og vejlede dig om det rette produktvalg. Vi tør godt love, at du ikke går forgæves. 

Bliv klar til at bestille via STARKs tøjwebshop

Skal det fremover være nemt og hurtigt hjemmefra at bestille arbejdstøj, kan vi hjælpe dig i gang med STARKs Tøjwebshop, imens du er her – så er du klar til at bestille med få klik, næste gang du mangler arbejdstøj, fodtøj og PPE. Vi hjælper selvfølgelig også med at få firmaets logo på arbejdstøjet. Nemmere bliver det ikke!

Her finder du STARK Workwear Megastore

SJÆLLAND
STARK Glostrup
Fabriksparken 2
2600 GlostruP
Telefon: 43 96 00 64

FYN
STARK Odense
Jarlsberggade 10
5100 Odense C
Telefon: 63 15 63 63

JYLLAND
STARK Aalborg
Håndværkervej 5
9000 Aalborg
Telefon: 96 31 05 00
 
STARK Skejby
P.O. Pedersens Vej 5
8200 Aarhus N
Telefon: 82 52 89 12