…

Udnyt dagslyset og spar penge med ovenlys

Med ovenlys får du masser af mærkbare fordele året rundt – lige fra mere dagslys og frisk luft til lavere varme- og elregninger. Få det hurtige overblik, så du nemt og enkelt kan komme i gang med at udnytte ovenlysets mange fordele.    

Uanset bygningens alder og størrelse er der mærkbare fordele ved installering af ovenlys: 
- Du øger mængden af dagslys inden døre året rundt til gavn for både humør og døgnrytme

- Den øgede dagslysmængde mindsker varmeudgifterne i fyringssæsonen og udgifterne til kunstig belysning hele året

- Bedre ventilationsmuligheder, så du får et godt indeklima med masser af frisk luft  

Optimér ovenlyset med nye kupler og fjernbetjening
Med nye energibesparende ovenlyskupler fra Velux får du optimalt dagslysindfald hele året.  Kuplerne findes i 9 forskellige størrelser helt op til 1,5 x 1,5 meter. De er specielt velegnede til nyere byggerier med taghældninger på 0-15°. Flere af dem matcher størrelsen på ældre kupler, så du også kan bruge dem til enkel og hurtig renovering. 

STARK kan også tilbyde dig en intelligent kontrolenhed fra Velux til ovenlysvinduer. Med den i hånden eller på væggen, indstiller du ovenlysvinduet til automatisk at åbne for at lufte ud eller køre solafskærmningen op og ned. Så behøver du ikke selv at huske på at gøre det.  

Få hele ovenlyspakken samlet fra start
Hos din lokale STARK finder du de nyeste og mest energirigtige ovenlys, så du er sikker på at få udnyttet alle fordelene. Du finder desuden alle de løsninger, der er med til at gøre ovenlyset endnu mere optimalt, som f.eks. vinduesplader i natursten, dampspærrekraver, isolering og færdiglavede lysningspaneler. 

STARKs rådgivere står klar til at hjælpe dig med alle aspekter af dit ovenlysprojekt. Du kan f.eks. booke et møde med en STARK-konsulent ude på adressen. Så kan I sammen finde ud af, hvordan dit ovenlysbehov bedst dækkes.