Garantisortiment

…
STARKs Garantisortiment består af 1000 af de mest afhentede varer til professionelt byggeri. Du får en mere effektiv arbejdsdag og undgår spildtid, så byggeriet aldrig går i stå!

Vi ved, at materialernes tilgængelighed er afgørende for at øge effektiviteten i byggeriet. Derfor vil de 1000 mest afhentede varer til professionelt byggeri altid være at finde i hver eneste STARK forretning. På den måde er du altid sikker på at have de vigtigste materialer lige ved hånden – uanset om du er tømrer, murer eller entreprenør. 

Evnen til at være mere effektiv end konkurrenterne og kunne aflevere til tiden er et af håndværkerens vigtigste succesparametre i dag - tid og timing er derfor blevet altafgørende. Vores garantisortiment understøtter håndværkerens arbejde ved at sikre, at byggeriet ikke går i stå på grund af mangel på byggematerialer. Det dækker eksempelvis alle de varer, som skal bruges for at kunne opføre et enfamilieshus. 

Udsolgt, ingen hindring - vi leverer indenfor max 4 timer. 
STARKs store garantisortiment betyder, at du altid finder de vigtigste varer på lager i alle forretninger. Skulle en vare imod forventning være udsolgt, garanterer vi fragtfri levering inden for maks.  4 timer, lige der hvor du ønsker det – gælder brofaste forbindelser i Danmark.