Levering


Vi gør vores bedste for, at byggeriet ikke går i stå, men grundet den specielle situation omkring Covid19, er der p.t. enkelte leveringsservices i udsatte områder/forretninger, som vi ikke kan tilbyde. Tag fat i din lokale STARK eller din STARK kontaktperson for at høre, hvilke muligheder der er i dit lokalområde.


 

Vi leverer – du bestemmer hvornår!

Når du handler i STARK, går byggeriet aldrig i stå. Vi giver dig branchens stærkeste leveringsservice med levering, hvor og når du vil. Skal det gå rigtigt stærkt, sætter vi turbo på din levering og leverer inden for en time. Så kan du altid sikre en effektiv byggeproces.

Bestilling på webshoppen: Bestiller du inden kl. 18.00, leverer vi inden kl. 19.00 næste hverdag (for varer på lager). 

 

Vælg den levering, der passer dig

  • Fleksibel levering: Bestil før kl. 6.00 og få leveret samme dag mellem kl. 7 og 16.00.
  • Dag til dag-levering: Bestil før kl. 19.00 og få leveret næste morgen, formiddag eller eftermiddag. 
  • Tidsbestemt levering: Bestil inden kl. 19.00 og få leveret dagen efter – du bestemmer selv tidspunktet (timeinterval). 

Når det haster

  • Ekspreslevering: Bestil og få leveret inden for en time over hele landet. 

Hent i forretningen

  • Afhentningsservice: Bestil og afhent i forretningen inden for en time (hverdage i forretningens åbningstid).  Gælder også Click&Collect på webshoppen.

 

Læs mere om levering og fragt og bestil dine varer i din lokale STARK. Har du spørgsmål til levering, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 82 52 22 22.

Bemærk, for levering til Bornholm gælder andre leveringstider, og der pålægges gebyr på 200 kroner ex. moms udover øvrige fragtomkostninger.