Vælg postnr: {{postalCode}}
{{favoriteStoreName}} {{favoriteStoresNames}} Vælg forretning
{{error.Id}}
{{error.Date}}

GÅ GRØNT, ELLERS GÅR DU I RØDT

Differentier din virksomhed ud fra den bæredygtige dagsorden

STARK afholder dialogmøder med fokus på, hvordan du styrker din virksomhed ved at blandt andet at indtænke cirkularitet og genbrug. 

Helt lavpraktisk fortæller vi om: 

  • De ændringer, der laves til LCA-kravene
  • Den nye måde at opgøre CO2 på genanvendte byggematerialer
  • Cirkulær økonomi 
  • Kreditinstitutter og forsikringsselskabers klimakrav
  • Hvad sker der i fremtiden? Bliver CO2 mere værd end penge?

På dialogmøderne kan du møde et udvalg af leverandører, og få en snak med dem om, hvordan de bidrager til et mere klimavenligt byggeri. Allerede nu kan du læse mere om leverandørerne og høre deres budskaber i videoerne længere nede på siden. 

Se også dagens program nederst på siden. Og husk, STARK giver aftensmaden.

FIND ET DIALOGMØDE I NÆRHEDEN AF DIG

Mød udvalgte leverandører og hør om CA-kravene, og den nye måde at opgøre CO2 på genanvendte byggematerialer. Fra kl. 16-19.

Tilmeld dig her

På dialogmødet kan du få en snak med nedenstående leverandører


Bæredygtighed er en integreret del af BEWIs værdikæde lige fra produktion af råvarer og færdigvarer til genanvendelse af udtjente produkter.
Til dialogmøderne kan du få en snak med BEWI omkring GreenLine, som er deres 100% genanvendt EPS.
BEWI fremviser også deres brugervenlige Sokkelsystem, som giver en CO2-besparelse på op til 50 %.
Scan Underlay tror på fremtiden inden for ansvarlig produktion, og de stræber mod en cirkulær produktion med fokus på at genanvende deres produkter og råvarer.
På dialogmøderne kan I få en snak med Scan Underlay omkring deres unikke genbrugsstrategier, og hvordan de fremstiller kvalitetsprodukter med en minimal CO2-udledning. De vil også løfte sløret for deres innovative RAW-produkt.

Fermacell kan genbruge 100 procent af en gammel fibergipsplade i produktionen af nye plader. Det samme gælder alle fraskær og restplader fra byggerier. Det kan vi, fordi vores produkt ikke indeholder lim, glasfibre eller skadelig kemi.
På dialogmøderne kan du få en snak med Fermacell om, deres greenline klæbefuge uden skadelige tilsætningsstoffer. 
Fermacell fortæller også om, hvordan du kan undgå mindre spild på dine gipsplader og hvordan du kan genanvende produkterne. 
 
Pergo vil være verdens førende inden for bæredygtighed, hvorfor 59 % af deres energiforbrug dækkes af vedvarende energi.
Gennem deres produktspecifikke EPD’er hjælper Pergo med at lave LCA-beregninger for dit byggeri. 
Til dialogmøderne kan du få en snak med Pergo om, de produktfordele, der er til dig, som ønsker et klimavenligt byggeri uden at gå på kompromis med kvaliteten.


Saint-Gobain har fokus på både de miljømæssige, sociale og økonomiske aspekter i hele et produkts levetid: Fra råvare, produktion og transport til installation, brug og nedrivning samt recirkulering. 
Blandt andet anvendes der 40 % genbrugsgips i Gyproc gipsplader og 75% genbrugsglas i Isover isolering. Gyproc og Isover producerer desuden i Danmark, så transporten til byggepladsen er kortest mulig. Ligesom produkterne er lette at håndtere og tilpasse – og med mindst muligt spild.  
Desuden kan gips genanvendes knuses og anvendes i nye gipsplader igen og igen.
Saint-Gobain har også alt den dokumentation, du skal bruge til LCA-beregning. 

Komproment har gennemført flere produktspecifikke EPD'er på deres produkter. De var den første virksomhed i byggeriet, som satte Cradle to Cradle på landkortet, og de har vundet flere priser for deres fokus på bæredygtighed, herunder Byggeriets Miljøpris, Byggeriets Klimapris og Prisen for Effektivt Byggeri.

På dialogmøderne kan du få en snak med Komproment om bæredygtighed i øjenhøjde og praktiske løsninger med fokus på de lette facader og forskellige tagkonstruktioner i byggeriet.

Beta Pack ønsker, at byggeriet bliver mere klimavenligt. Derfor har de fokus på at reducere deres egen udledning af CO2.

Til dialogmøderne kan du få en snak med Beta Pack om, hvordan du kan anvende deres flydende dampspærre, som er et mere klimavenligt alternativ til den traditionelle dampspærre.DAGENS PROGRAM

TEMA: Hvordan differentierer du din virksomhed ud fra den bæredygtige dagsorden?

16.00: Kent Fonseca byder velkommen til og introducerer programmet og leverandørerne. 
16.10: Kent Fonseca laver en opdatering - hvor er byggeriet nu? Bl.a. ift. cirkularitetsprincippet, emissionsudledninger og genbrugsmaterialer. 
16.30: Kent Fonseca fortæller om, hvordan man som håndværker gør en forskel ift. den bæredygtige agenda. 
16.45: Introduktion af leverandørerne.
17.00: Pause og snak med leverandørerne. 
17.30: Kent Fonseca fortæller om, hvordan STARK hjælper dig som håndværker med klimatal. 
18.00: Tid til spørgsmål. 
18.30: Sidste snak med leverandørerne over aftensmaden. 
19.00: Tak for i dag.