Vælg postnr: {{postalCode}}
{{favoriteStoreName}} {{favoriteStoresNames}} Vælg forretning
{{error.Id}}
{{error.Date}}

ARNUM RØR – DIN PÅLIDELIGE VA-PARTNER

Med en medarbejderstab af kompetente og stabile folk, er Arnum Rør i dag en moderne og konsolideret virksomhed, med et "stort know" how og bred viden inden for alt i rør, hvilket sikrer dig en samarbejdspartner til professionel sparring og rådgivning. 

 

DET KAN VI HJÆLPE DIG MED

Ekspertise, du kan stole på

Personlig rådgivning og service på højt plan er grundlæggende hos Arnum Rør. De fungerer som faste rådgivere og leverandør til en lang række entreprenør- og kloakvirksomheder. De har en bred erfaring og et stort kendskab til rørløsning indenfor mange brancher.

FAGOMRÅDER HOS ARNUM RØR

Gas, Drikkevand, Markvanding, Spildevand, Overfladevand, Dræning, Klimatilpasning, Rør og fittings op til Ø500 mm på lager.

SPECIALISTVIDEN OG PLASTVÆRKSTED

Arnum Rør har eget plastværksted, hvor der produceres specialprodukter efter ønske, bl.a. fremstilles specialbrønde og mange former for specialovergange. De udfører alle former for svejseopgaver i plast.

Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for en specialløsning?

Kontakt Arnum

OM ARNUM RØR

Virksomheden Arnum Rør, der oprindeligt hed Arnum Teglværk, blev etableret i 1955 af Edward Munk, placeret på sin nuværende adresse.

Fra begyndelsen og frem til sidst i 1960'erne bestod sortimentet primært af mursten og lerrør. Disse produkter blev fremstillet af ler fra de lokale marker, i perioden herefter blev dette sortiment udviklet og tilpasset markedet.

I 1984 blev sortimentet udvidet til også at indeholde drænslanger af plast. Herfor besluttede virksomheden at udvide med rør og fittings i plast, som gav mulighed for en bredere kundekreds.I 1985 overtog sønnen, Ebbe Munk, virksomheden, der dengang beskæftigede 2 medarbejdere med hver deres særlige kompetenceområde.

Siden midten af 1980érne har virksomheden løbende tilpasset og udviklet sig, og i 2010 blev Jens Christian Mikkelsen den daglige direktør. Jens Christian er oprindelig udlært i foderstofbranchen og senere uddannet kloakmester, 12. januar 2015 overdrog Ebbe Munk virksomheden til Jens Christian Mikkelsen.

I april 2022 blev virksomheden solgt til Stark A/S, som et led i STARKs strategi på VA-markedet. På den måde kan alle STARKs kunder få gavn af Arnum Rør og ekspertisen inden for VA-området. Arnum Rør fungerer i dag som en stor del af Starks kompetencecenter.