Levering i dit område
Vælg postnr: {{postalCode}}
Lagerstatus i din forretning
{{favoriteStoreName}} {{favoriteStoresNames}} Vælg forretning
{{error.Id}}
{{error.Date}}

Konkurrencebetingelser

Konkurrencen løber fra 25.1.2024 til og med 26.1.2024 og er åben for alle over 18 år bosat i Danmark. Du deltager ved at scanne konkurrencens QR-kode ved STARKs stand til Kloakmessen 2024 i Fredericia. Når du deltager, accepterer du, at vi må offentliggøre dit navn, hvis du vinder. 

Det er gratis at deltage, og konkurrencen er ikke købsbetinget. Ansatte i STARK Danmark og STARK Group og deres nærmeste familie kan ikke deltage. 

Konkurrencen udbydes af STARK, Skanderborgvej 277, 8260 Viby J, Danmark. 

Du kan vinde følgende præmier:

  • 1x2 stk. fodboldbilletter (pr. dag) til en af herrelandsholdets kommende hjemmekampe i Parken (værdi kr. 1.200 /2 billetter)
  • 2 stk. DBU hjemmebanetrøjer 2023 (værdi 599.95 kr./stk.)

Om præmieudtrækning:

Når konkurrenceperioden er slut, trækkes der lod blandt alle deltagere der har scoret hattrick (dvs. 3 rigtige svar)  til de ovenstående præmier.

Vinderne kontaktes direkte via e-mail og skal udfylde kontaktoplysninger, så de kan modtage præmien.

Hvis du vinder, kontaktes du via e-mail og derfor er det vigtigt, du udfylder dine kontaktoplysninger, så du kan modtage din præmie. Hører vi ikke fra dig inden for tre dage, trækker vi en ny vinder, og du mister retten til præmien.

Det er ikke muligt at ombytte præmier til kontanter eller andre varer. Alle priser er inkl. moms. 

Behandling af personoplysninger  

STARK vil i forbindelse med din deltagelse i konkurrencen behandle og opbevare din e-mailadresse og dine deltagerdata fra konkurrencen til brug for udtrækning af vindere og supportfunktioner. Vi bruger din e-mailadresse til at kommunikere til dig, hvis du vinder præmier i konkurrencen. Når du tilmelder dig konkurrencen, giver du samtidig tilladelse til, at vi må kontakte dig med relevante tilbud til dig eller din virksomhed.

Hvis du ikke afgiver samtykke, gemmer vi dine personoplysninger i 6 måneder efter konkurrencens afslutning, medmindre andet angives af lovgivningen. Herefter slettes dine personhenførbare data, medmindre du er fast kunde hos os og har en STARK-konto registreret med dit deltagende mobilnummer eller e-mail. 

Når du deltager i konkurrencen, accepterer du, at STARK behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med ovennævnte samt STARKs gældende privatlivspolitik. Se vores regler for databeskyttelse her. Hvis du vil have adgang til dine oplysninger, bedes du kontakte STARK på  info.marketing@stark.dk.

Generelt  

  • STARK er ikke ansvarlige for rigtigheden af oplysninger givet af vinderne i forhold til forsendelse af præmier. 
  • STARK afholder de skatter og præmieafgifter, som konkurrencen udløser. 
  • STARK forbeholder sig ret til, uden varsel og uden særskilt annoncering, at ændre disse deltagebetingelser, hvis det af juridiske og konkrete grunde bliver nødvendigt.  
  • Eventuelle klager, der angår gennemførelsen af konkurrencen, skal fremsendes skriftligt til STARK Danmark, Skanderborgvej 277, 8260 Viby J eller på  info.marketing@stark.dk inden for 14 dage.  Klager, der er modtaget per telefon eller for sent, godtages ikke. 

Databeskyttelse

Se vores regler for databeskyttelse https://www.stark.dk/om-stark/privatlivsspolitik