Inden du køber terrassebrædder

Med en træterrasse er du garanteret mange timers udendørs hygge. Terrassebrædder i træ er både æstetiske og eksklusive at kigge på. Derudover er de også meget modstandsdygtige overfor både slid, regn og vind. 

Det er vigtigt at sikre en god proces fra start - herunder valg af træsort der passer til omgivelserne og budgettet. Læs med her, hvad du bør overveje, før du køber træet til terrassen.

Læs også Sådan bygger du en træterrasse

{{product.Name}}
Medlemspris
{{FormatedPrice(product.GrossPrice.CampaignPriceInVat * getProductMultiplier(product))}} / {{getUnit(product)}}
Pris
{{FormatedPrice(product.GrossPrice.CampaignPriceInVat * getProductMultiplier(product))}} / {{getUnit(product)}}
Tilbud
{{FormatedPrice(product.GrossPrice.CampaignPriceInVat * getProductMultiplier(product))}} / {{getUnit(product)}}
Normalpris
{{Price(product)}} / {{getUnit(product)}}
Din pris ekskl. moms
Pris
{{Price(product)}} / {{getUnit(product)}}
{{Price(product)}} / {{getUnit(product)}}
Ikke oplyst
{{FormatQuantityLabel('{0} {1} for', product.GrossPrice.CampaignQuantityNumber, getUnit(product))}} {{FormatedPrice(product.GrossPrice.CampaignPriceInVat)}}
{{FormatQuantitySavingLabel('Spar {0}',product.GrossPrice.StandardPriceInVat, product.GrossPrice.CampaignQuantityNumber, product.GrossPrice.CampaignPriceInVat)}}
Din pris
Pris
Pris skjult
Listepris ekskl. moms
{{FormatedPrice(product.GrossPrice.StandardPriceExVat * getProductMultiplier(product))}} / {{getUnit(product)}}
Ikke oplyst
Se mere

Det smukke ydre

Det er en fordel at se på træets generelle egenskaber, ikke kun farven, når du vælger terrasse. Træ patinerer over tid og får en grålig farve på egen hånd. Oliering, især med pigmenter, kan styre og understrege farven på træet. Du kan selv kontrollere farven ved at oliere din terrasse. Ved at fokusere på træets egenskaber i stedet for farven alene, kan det være lettere at finde tilgængelige og budgetvenlige terrassebrædder til projektet.

Læs mere om patinering af træ

Et bomstærkt indre

Vælg træ baseret på projektets karakter og geografi, fx syd/vestvendt og kystnært eller rolige kolonihave. Høj densitet og varighedsklasse indikerer træets styrke. Sammenlign træsorter og søg inspiration på websitet, idékatalog eller terrassemateriale.

Læs også Terrasse i hårdt træ

Lidt har også ret

Har du mulighed for at planlægge terrasseprojektet, så du i læggemønsteret kan udnytte terrassebrædder på 2,4 meter og kortere, er der ikke kun mulighed for at skabe en helt unik terrasse, der er også penge at spare.

Værdsætter du samtidigt et slankt udseende på dine terrassebrædder og ønsker brædder i 95 mm bredde, så er der mulighed for at skære toppen af den endelige materialeregning for dine nye terrassebrædder.

Kvalitet i tilbehør og montering

Et sted, det dog ikke kan betale sig at spare, er på kvaliteten af dine materialer og selve monteringen. Gode materialer er den absolut bedste forretning i det lange løb. Vi anbefaler altid hårdttræs-strøer til opbygning af din terrasse og A4 syrefaste skruer til montering.

Spørg i STARK

Hos STARK har vi materialerne, der kan skabe det perfekte udgangspunkt for dit terrasseprojekt. Uanset hvilken type træ du vælger, finder du masser af løsninger hos STARK, der får dit projekt til at lykkes. Kig ind i din lokale STARK - så hjælper vi dig godt i gang.

Med korrekt montage og vedligehold vil din træterrasse kunne stå flot i flere generationer.


Kilde: Keflico A/S